Alleen vandaag, pak U-Tec’s Ultraloq U-Bolt Pro 6-in-1 smart lock voor minder dan $ 150

ultraloq u bolt pro

Amazon heeft vandaag een fantastisch slim slot te koop met meerdere ontgrendelingsopties, waaronder via de app, toetsenbord, fysieke sleutel, geofencing en een “best-in-breed” vingerafdruklezer.

De online retailer heeft een eendaagse uitverkoop op twee versies van de U-Tec Ultraloq U-Bolt Pro. De Wi-Fi-bridge en Bluetooth-versie kost $ 139,30, minder dan de gebruikelijke $ 200. De versie met alleen BluetoothRemove non-product link, ondertussen, is $ 125,30 in plaats van $ 180. De uitverkoopprijs eindigt net voor middernacht op vrijdagavond, Pacific time.

We hebben de Ultraloq U-Bolt Pro in november 2019 beoordeeld en gaven hem 3,5 van de 5 sterren vanwege zijn “eindeloze opties”, “compacte” ontwerp, een “schare” van “uitstekende functies, waaronder een geweldige vingerafdruklezer” en een ” goed gebouwde app.” Dat gezegd hebbende, gebruikers moeten “voorbereid zijn op een uitdagende installatie”.

Dit slimme slot heeft een vingerafdruk-ID, een toetsenbord voor toegangscodes, smartphone-ontgrendeling en een deursleutel. Dat zijn vier toegangsmethoden, maar het slot heeft ook een paar meer in de smartphone-app, waaronder een automatische ontgrendeling met geofencing en een “shake to open” -functie.

De Ultraloq U-Bolt Pro werkt ook met Amazon’s Alexa en Google Assistant voor spraakbesturing, op voorwaarde dat je de Wi-Fi bridge-versie krijgt.

[Today’s deal: U-Tec Ultraloq U-Bolt Pro one-day sale on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like