Alleen vandaag, grijp een Anker Eufy robovac voor een belachelijke $ 140

robovac 30 1

Anker ruimt op met deals voor zijn Eufy-robotstofzuigers. Eerder deze week zagen we een geweldige deal op de Eufy RoboVac 30C. Nu het weekend ingaat, gaat Amazon nog lager met een steile eendaagse uitverkoop op twee verschillende robotstofzuigers Verwijder niet-productlink. De RoboVac 30 is $ 150, minder dan $ 240, en de RoboVac 15C is $ 140 in plaats van de gebruikelijke $ 180 tot $ 192 waarvoor hij gewoonlijk wordt verkocht. Dat zijn besparingen van $ 40 tot $ 90, afhankelijk van het model dat je kiest, maar de deals duren slechts tot net voor middernacht op vrijdagavond, Pacific time.

We hebben de RoboVac 30 beoordeeld en noemden het “een uitstekende robotstofzuiger voor beginners en mensen met een kleiner budget.” We ontdekten dat het een uitstekende diepe reiniging bood met een zuigkracht van 1.500 Pa en een slank profiel om onder meubels te komen. Het heeft beperkte planningsopties en we vonden het niet geweldig voor de oorspronkelijke prijs van $ 270. Voor $ 150 is het echter een koopje – je ziet bijna nooit een robotstofzuiger zo laag gaan.

De RoboVac 15C is niet in onze testlaboratoria geland, maar we hebben zijn neef de 15C Max vier van de vijf sterren gegeven. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat de Max een hogere zuigkracht heeft van 2.000 Pa in vergelijking met 1.300 Pa van de 15C. Het ontwerp is ook iets anders, maar ze reinigen allebei harde vloeren tot middelpolige tapijten. De twee 15C-modellen hebben ook wifi voor handmatige bediening en het instellen van reinigingsschema’s.

Wilt u het schoonmaken van vloeren overlaten aan een robot, dan is vandaag de dag om dat voor een scherpe prijs te doen.

[Today’s deal: One-day sale on Eufy Anker robot vacuums.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like