Alleen vandaag de dag krijg je 30% korting op een razend populaire noodstroomvoorziening

apcups

Vergeet March Madness. Ga in maart gek op het beschermen van uw elektrische apparatuur. Vandaag organiseert alleen Amazon een eendaagse uitverkoop op APC-stroombeveiligingsapparatuur. Verwijder niet-productlink, inclusief een ononderbroken stroomvoorziening (UPS) en overspanningsbeveiliging voor $ 75, en een “muurwrat” -overspanningsbeveiliging voor $ 11.

De UPS is $ 33 goedkoper dan de verkoopprijs, wat overeenkomt met een historisch dieptepunt dat we sinds de vakantie niet meer hebben gezien. De muurwrat is ondertussen ongeveer $ 5 goedkoper dan normaal en slechts een paar dollar hoger dan het laagste punt ooit. De verkoop eindigt maandagavond net voor middernacht Pacific time.

De UPS is een 850VA/450W batterij back-up en overspanningsbeveiliging. Het beschikt over 9 stopcontacten, waarvan zes voor de UPS en overspanningsbeveiliging, en nog eens drie die alleen beschermen tegen overspanning. Er zijn ook twee USB-poorten met een gedeelde uitgang van 2,4 ampère en een USB-aansluiting voor printers. Dit is een leuke kleine UPS waarmee u uw werk kunt opslaan en de pc veilig kunt afsluiten wanneer de stroom uitvalt zonder waarschuwing.

De ononderbroken stroomvoorziening van APC is ongelooflijk populair onder Amazon-gebruikers, met een gemiddelde beoordeling van 4,6 sterren (van de 5) in bijna 18.000 klantrecensies.

Als alles wat je nodig hebt een schild is voor elektrische pieken, dan is er ook een “wall wart” APC-overspanningsbeveiliging met 540 joule aan bescherming te koop voor slechts $ 11. Je steekt hem rechtstreeks in de muur en hij biedt drie stopcontacten, samen met twee USB-poorten die een gecombineerde output van 3,4 ampère hebben.

Als deze specifieke overspanningsbeveiliging je niet interesseert, of als je gewapend wilt zijn met meer informatie voordat je koopt, bekijk dan onze blik op de beste overspanningsbeveiligingen voor 2021. We noemen onze topkeuzes en geven details over waar je op moet letten wanneer je bent aan het winkelen.

[Today’s deal: APC UPS and surge protector one-day sale at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like