Alexa kan nu chatten met bezoekers die je Ring-videodeurbel gebruiken

ring video doorbell pro

Je Ring-videodeurbel staat op het punt veel spraakzamer te worden met mensen aan je deur, dankzij een nieuwe Alexa-functie die naar de Ring-app wordt uitgerold.

Ring heeft woensdag drie nieuwe ‘Smart Responses’-functies aangekondigd, waaronder een van Alexa, waarmee je Ring-deurbel bezoekers aan je deur kan begroeten, berichten kan aannemen en zelfs bezorgers kan vertellen waar ze pakketten moeten achterlaten. Je kunt ook ondersteunde Ring-deurbellen instellen om standaardantwoorden te geven of zelfs mensen te waarschuwen dat ze worden gecontroleerd en opgenomen.

De eerste is Alexa Greetings, waarmee Alexa iedereen kan begroeten die op de deurbelknop op je Ring Video Doorbell Pro drukt. “Hallo, dit is Alexa, wat is het doel van je bezoek,” zal Alexa vragen, en als je niet thuis bent of niet in de stemming bent om de deur op te doen, kan Alexa een bericht aannemen, of ze kan instructies over waar de pakketten moeten worden achtergelaten.

Je kunt berichten die bij Alexa zijn achtergelaten later in de Ring-app bekijken of live bekijken, en je kunt ook instellen hoe lang Alexa moet wachten voordat een bezoeker wordt begroet die aanbelt.

Alexa Greetings klinkt als een handige functie (we hebben het nog niet getest), maar houd er rekening mee dat het alleen werkt op Ring Video Doorbell Pro-apparaten die na 2017 zijn verkocht. Je moet je ook abonneren op een van Ring’s Protect-abonnementen ( die beginnen bij $ 3 per maand voor een enkele camera) om Alexa Greetings te gebruiken.

Heb je geen Ring Video Doorbell Pro, maar wil je toch dat je Ring-deurbel bezoekers begroet? Als dat zo is, kun je Snelle antwoorden proberen, die werken op alle Ring-videodeurbellen, behalve de Ring Video Doorbell Wired.

Hoewel de snelle antwoorden bezoekers niet toestaan ​​om met Alexa te chatten, kunt u kiezen uit zes standaardberichten, zoals “Laat het pakket alstublieft buiten”, “Hallo, we komen eraan” en “Als u wil je een bericht achterlaten, dat kan nu.”

Je hebt geen Ring Protect-abonnement nodig om de reacties live te bekijken, maar je moet wel poneren als je berichten later in de Ring-app wilt bekijken.

Ten slotte kunnen gebruikers van bedrade Ring-videodeurbellen (behalve nogmaals voor de Ring Video Doorbell Wired) Bewegingswaarschuwingen inschakelen, waarmee bezoekers – al dan niet welkom – laten weten dat ze in de gaten worden gehouden.

Als je deurbel beweging detecteert, laat de functie Bewegingswaarschuwingen je apparaat zeggen: “Waarschuwing, je wordt nu gecontroleerd en opgenomen door Ring.”

Bewegingswaarschuwingen werken niet alleen met de meeste bedrade Ring-videodeurbellen, maar werken ook met de Spotlight Cam Wired, de Floodlight Cam en de Indoor Cam.

0 Shares:
You May Also Like