Alexa-gebruikers kunnen “Hey Samuel” zeggen om de stem van Samuel L. Jackson op te roepen

accell power dot primary

Amazon heeft het zojuist gemakkelijker gemaakt om de stem van acteur Samuel L. Jackson op zijn Echo slimme luidspreker en displays op te roepen door je toe te staan ​​het Alexa wake-woord te vervangen door “Hey Samuel”.

De optie om de stem van Samuel L. Jackson te laten reageren in plaats van die van Alexa, brengt een eenmalige betaling van 99 cent met zich mee en is beschikbaar sinds december 2019, maar tot nu toe moesten gebruikers hun vragen en opdrachten formuleren als “Alexa, vraag Samuel … ‘ of ‘Alexa, vraag het aan Sam…’, wat veel gebruikers, waaronder deze, ongemakkelijk vonden. Voor mij was de nieuwigheid er snel af.

samuel l jackson alexa vaardigheid

Amazon zegt dat de technici van zijn stemteam het gemakkelijker wilden maken om Jackson’s stem meteen te krijgen, maar vonden het “een ongelooflijk moeilijke technische uitdaging” gezien de beperkte CPU- en geheugenbronnen die beschikbaar zijn op Echo-apparaten.

Hoewel een groot deel van de rekentaak in de cloud wordt uitgevoerd, kan het herkennen van wake-woorden alleen lokaal op het apparaat zelf worden uitgevoerd, en de eerste Echo werd al in 2014 geïntroduceerd.

Als je de beroemdheidsstem van Samuel L. Jackson al hebt gekocht, zeg je gewoon “Alexa, activeer ‘Hey Samuel'”. L. Jackson – beroemdheidsstem voor Alexa “vaardigheid in je Alexa-account.

Zodra de stem van beroemdheden is ingeschakeld, kun je je slimme luidspreker zoals gewoonlijk gebruiken en Alexa vervangen door “Hey Samuel” als je wilt dat de stem van Samuel L. Jackson reageert. Voor alledaagse taken, zoals het in- en uitschakelen van slimme lampen, zijn de antwoorden van Jackson meestal net zo beknopt als die van Alexa – meestal gewoon “OK” – in mijn korte ervaring met de vaardigheid. Het is veel leuker als je dingen zegt als “Hé Samuel, wat is het weer”, “Hé Samuel, vertel me een verhaal” of “Hé Samuel, vertel me een grapje.”

Aangezien dit Samuel L. Jackson is waar we het over hebben, heb je de mogelijkheid om expliciete antwoorden te horen, maar je kunt dit in- en uitschakelen in de Alexa-app.

Amazon Echo slimme luidsprekers en schermen herkennen ook verschillende andere wake-woorden – “Amazon”, “Computer” en “Echo” – en elk Echo-apparaat kan worden geprogrammeerd om een ​​ander te herkennen.

0 Shares:
You May Also Like