AKG Y500 draadloze hoofdtelefoon deal alert: 67% korting

AKG Y500 wireless folding headphonesakg y500 wireless blue

Voor een beperkte tijd kun je een draadloze AKG Y500-koptelefoon kopen voor slechts $ 50, maar liefst 67 procent korting op hun catalogusprijs van $ 150. AKG, lid van de Harman-merkenfamilie, is een broer of zus van Harman Kardon, Mark Levinson en JBL. Het merk is geliefd bij zowel audiofielen als professionele opnamestudio’s, en de AKG Y500 was meer dan een jaar onze favoriete on-ear hoofdtelefoon na het behalen van 4 van de 5 sterren en een TechHive Editors’ Choice award.

We beschreven deze Bluetooth-koptelefoon met batterijvoeding in onze recensie als “de beste vriend van een road warrior”, dankzij de aanwezigheid van een 900 mAh polymeer Li-ion-batterij die tot 33 uur gesprekstijd en muziekweergave levert. Een snellaadfunctie geeft je een uur luisterplezier na slechts vijf minuten aangesloten te zijn geweest, terwijl je slechts 2,5 uur nodig hebt om volledig op te laden.

U kunt twee Bluetooth-bronnen tegelijk aansluiten – bijvoorbeeld uw smartphone voor telefoongesprekken en een digitale audiospeler met hoge resolutie voor muziekluistersessies – en eenvoudig tussen de twee schakelen als dat nodig is. U krijgt geen ondersteuning voor Bluetooth-codecs met een hogere resolutie, zoals aptX, maar u kunt de meegeleverde 3,5 mm analoge kabel aansluiten als u een hogere betrouwbaarheid wilt. De AKG Y500 heeft 40 mm-drivers met een frequentierespons van 16 Hz tot 22 kHz, en ze zijn heel gemakkelijk te besturen met vrijwel elke bron, met een impedantie van slechts 32 ohm.

AKG Y500 draadloze hoofdtelefoon kan worden opgevouwen tot een ultracompact formaat.

De AKG Y500 is zeer comfortabel om te dragen voor lange luistersessies, dankzij de oorschelpen die goed zijn opgevuld met traagschuim. Hoewel je hier geen actieve ruisonderdrukking krijgt, doen de pads verrassend goed werk door je te isoleren van het lawaai van de buitenwereld – een ongebruikelijk kenmerk voor on-ear-koptelefoons die je oren niet omsluiten.

Als je wilt horen wat er om je heen gebeurt, vermindert een omgevingsbewuste functie het geluid van je bronapparaat met een druk op de knop op de rechter oorschelp. Haal de koptelefoon van je hoofd en ze pauzeren automatisch de muziek, zodat je geen beat mist (dit verlengt ook de levensduur van de batterij van de koptelefoon).

In onze recensie uit 2019 bleek de AKG Y500 een betere hoofdtelefoon te zijn dan bijna elke concurrent met een prijs tot $ 200. Dit is je kans om er een te bemachtigen voor minder dan $ 50.

[Today’s deal: AKG Y500 wireless headphone for $50 at Harman Audio.]
0 Shares:
You May Also Like