ADT verkoopt en installeert Nest-apparaten onder een Google-deal van $ 450 miljoen

trv18 031 nesthello

ADT biedt binnenkort een nieuwe optie voor huiseigenaren die hun huisbeveiliging willen versterken: camera’s en schermen van het merk Nest van Google.

Google heeft zojuist aangekondigd dat het maar liefst $ 450 miljoen investeert in ADT, het legendarische huisbeveiligingsmerk dat zijn imago wil opfleuren terwijl het concurreert met bedrijven als Nest, Ring, SimpliSafe en andere doe-het-zelf slimme beveiligingssystemen.

Als onderdeel van de deal zal ADT’s korps van meer dan 20.000 professionals op het gebied van huisbeveiliging beginnen met het “verkopen en installeren” van Google’s Nest-apparaten, zoals Nest-beveiligingscamera’s en de Nest Hub Max, zei Google.

Uiteindelijk zullen Nest-apparaten “de beveiligingsmonitoring van ADT verbeteren” en de “hoeksteen” worden van ADT’s smart home-portfolio, met het idee dat de “machine learning-mogelijkheden” van Google zullen helpen om valse alarmen te verminderen, en “meer manieren” mogelijk te maken om beveiligingswaarschuwingen en leveren “nuttigere” meldingen, inclusief pakketdetectie, volgens Google.

ADT-gebruikers kunnen zich ook aanmelden voor Nest Aware, het premium Nest-abonnement dat 30 dagen videogeschiedenis van gebeurtenissen biedt, samen met intelligente waarschuwingen en de mogelijkheid voor camera’s en schermen om te luisteren naar rookmelders, brekend glas en andere verdachte geluiden .

In het persbericht waarin de samenwerking werd aangekondigd, zinspeelde Google ook op “nieuwe beveiligingsoplossingen” die het van plan was te creëren met ADT, hoewel het geen details gaf over daadwerkelijke nieuwe beveiligingsapparaten of -services.

ADT’s interesse in de doe-het-zelf-smart home-markt is al meer dan een jaar duidelijk, met het 146-jarige beveiligingsbedrijf dat vorig jaar het LifeShield-merk voor slimme beveiliging overnam.

Meer recent onthulde ADT zijn nieuwe Blue by ADT-reeks van doe-het-zelf slimme apparaten, waaronder een binnencamera, een buitencamera op batterijen en een deurbelcamera, die elk afzonderlijk kunnen werken, zonder hub.

0 Shares:
You May Also Like