Acer’s Halo smart speaker beschikt over Google Assistant en RGB-verlichting

acer halo main

Acer heeft zojuist een nieuwe slimme luidspreker onthuld met ingebouwde Google Assistent, 360-graden geluid, een optioneel LED-display en – hier is een eerste – RGB-verlichting geïntegreerd in de basis.

De Halo Smart Speaker van Acer staat gepland om begin volgend jaar te verschijnen vanaf $ 109 en staat klaar om te concurreren met Amazon’s vernieuwde EchoRemove niet-productlink en Google’s nieuwe Nest Audio, die beide $ 100 kosten.

De Halo heeft een afgerond, met stof bedekt rechthoekig ontwerp, met vier veelbetekenende Google Assistent-LED’s die van onderaf naar buiten gluren.

Bovenop de luidspreker bevinden zich volume- en media-afspeelknoppen, en er is ook een fysieke schakelaar voor het dempen van de microfoon als je een beetje privacy nodig hebt.

acer halo top

Het kenmerkende ontwerpelement van de Halo moet de RGB-verlichting zijn die in de heldere basis is geïntegreerd. Acer zegt dat je de RGB-kleurinstellingen kunt kiezen en kiezen die bij je stemming passen, of je kunt de lichten instellen om te synchroniseren met je deuntjes.

Een ander belangrijk ontwerpkenmerk is het optionele LED-display van de Halo, dat (net als de Google Assistent-LED’s) achter de stof vandaan gluurt.

Net als het LED-display op de Amazon Echo Dot met klok, kunnen de optionele LED’s op de Halo de tijd of huidige weersomstandigheden weergeven, terwijl een app die “in ontwikkeling” is, gebruikers ook berichten of eenvoudige afbeeldingen kan laten weergeven.

Acer heeft niet gespecificeerd hoeveel een Halo met een optionele LED zou kunnen kosten. Ter vergelijking: de Amazon Echo Dot met klok kost $60, tegenover $50 voor de standaard Echo Dot.

Naast de RGB-verlichting en het optionele LED-display, zal de Halo ook beschikken over “rijk, hoogwaardig” 360-graden geluid met DTS-audioverwerking, samen met een paar far-field omnidirectionele microfoons.

Acer zegt dat de Halo zijn debuut zal maken in Noord-Amerika in het eerste kwartaal van 2021 en in Europa vanaf december.

0 Shares:
You May Also Like