Abode voegt een videodeurbel en een slimme kleurlamp toe

abode wireless video doorbell

De mensen van Abode moeten een druk 2021 hebben gehad. Het bedrijf kondigde vandaag op CES zijn eerste videodeurbel aan, een betaalbare full-color led-smartlamp. De deurbel voegt zich bij de Abode Cam 2 die we in augustus 2021 hebben getest; zoals dat apparaat, profiteert u er het meeste van door u te abonneren op een Abode Standard- of Pro-abonnement. Als zodanig kan het het best worden gezien als een onderdeel van een breder Abode-huisbeveiligingssysteem. En daar is niets mis mee – we hebben veel respect voor die systemen.

De Abode draadloze videodeurbel werkt op batterijen, wat goed nieuws is voor huizen die geen bestaande bedrade deurbellen hebben. Het is ingesloten in een weerbestendige behuizing van IP65, wat betekent dat het ondoordringbaar is voor stof en bestand is tegen een krachtige waterstraal. Het wordt aan de muur bevestigd met een afsluitbare installatiebeugel die vrijwel elke diefstalpoging zal verijdelen.

De camera maakt verbinding met het wifi-thuisnetwerk en legt video vast in 2K-resolutie. Er is natuurlijk ondersteuning voor live-weergave en tweerichtingscommunicatie, en het is uitgerust met een tactiele drukknop voor bezoekersmelding. De camera is uitgerust met een Starlight-beeldsensor voor nachtzicht in kleur en ondersteunt Abode Smart Detect, waarmee een persoon kan worden onderscheiden van andere objecten die in zijn gezichtsveld bewegen. Abode zegt dat het huisdier- en pakketdetectie zal toevoegen in een toekomstige firmware-update.

Zoals met veel videodeurbellen tegenwoordig, inclusief alle Ring-modellen, heb je een van de bovengenoemde betaalde abonnementen nodig om videoclips op te nemen in de cloud wanneer beweging wordt gedetecteerd of een bezoeker op de knop drukt; anders krijg je alleen een levensfeed van de camera. Abode Standard-abonnementen kosten $ 6 per maand, terwijl Adobe Pro-abonnementen $ 20 per maand kosten, maar het laatste abonnement omvat professionele monitoring als je ook een groter Abode-huisbeveiligingssysteem bezit. Dat is in lijn met vergelijkbare systemen, en het ontgrendelt de Abode Cue-automatiseringsengine waarmee u op regels gebaseerde automatiseringen kunt creëren.

Abode verwacht de Abode Wireless Video Doorbell in april te verzenden, wanneer deze voor $ 80 zal worden verkocht.

verblijf kleur lamp

Woonkleur lamp

De nieuwe slimme LED-lamp in kleur van Abode kan via Bluetooth of met uw wifi-netwerk verbinding maken met uw smartphone. Hoe dan ook, er is geen smart home hub of Wi-Fi bridge nodig. De dimbare full-color lamp produceert 800 lumen helderheid en je kunt het witte licht afstemmen op een bereik van 1800 Kelvin (een warm wit) tot een zeer koele 6500K. Abode Color Bulbs zijn nu verkrijgbaar en worden verzonden als een pakket van twee voor $ 30.

Zowel de Abode Wireless Video Doorbell als de Abode Color Bulb bieden volledige ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant. De deurbel kan live video streamen naar elk type smart display en je kunt de Abode Color Bulb bedienen met spraakopdrachten. HomeKit-ondersteuning wordt niet genoemd in het persbericht, dus we gaan ervan uit dat geen van beide producten dit ondersteunt. Als die veronderstelling onjuist is, zullen we dit verhaal bijwerken.

0 Shares:
You May Also Like