Abode Security gaat Amazon Alexa Guard Plus aanbieden

abode iota bookshelf

Abode Security Systems zal een van de eerste leveranciers van doe-het-zelfproducten en -diensten zijn die Amazon’s nieuwe Alexa Guard Plus aanbieden met zijn huisbeveiligingssystemen. Eenmaal ingesteld, kunnen de klanten van Abode medische hulp, brandweer of politie inroepen door te zeggen: “Alexa, bel voor hulp.”

Alexa Guard Plus zal beschikbaar zijn op de Abode Smart Security- en Abode Iota Security-systemen (die beide de TechHive Editors’ Choice-prijs hebben verdiend) voor eigenaren die zich abonneren op het Abode Pro Plan van $ 20 per maand voor professionele monitoring. Wanneer een abonnee zegt: “Alexa, bel voor hulp”, zullen die apparaten contact opnemen met een agent van Abode’s 24/7 professionele bewakingscentrum die namens hen medisch, brandweer- of politiepersoneel zal sturen.

Adobe Essentials

Terwijl u niet thuis bent, kan de Alexa Guard Plus-service ook luisteren naar het geluid van voetstappen, het sluiten van deuren of brekend glas en zal een sirene van Echo-apparaten klinken. Als een van de slimme camera’s van Abode beweging buiten het huis detecteert terwijl je weg bent, activeert Alexa Guard Plus Echo-apparaten in huis om het geluid van blaffende honden af ​​te spelen om een ​​potentiële indringer te ontmoedigen een inbraakpoging te doen.

Naast Alexa Guard Plus krijgen alle Abode-gebruikers toegang tot standaard Alexa Guard-functies, waaronder waarschuwingen als reactie op het geluid van rook- of koolmonoxidemelders die afgaan of het geluid van brekend glas. Prijzen voor de Abode Smart Security beginnen bij $ 199, terwijl de Abode Iota Security (die een camera in zijn hub insluit) begint bij $ 279. Beide systemen zijn uit te breiden met een reeks sensoren, camera’s, rookmelders, slimme stekkers en andere accessoires.

0 Shares:
You May Also Like