7 manieren om de software-update te repareren die is mislukt op iOS

7 Ways How To Fix Software Update Failed On iOS

Heb je ooit problemen gehad met het updaten van je iOS voordat? Misschien is je update niet volledig gedownload of was er een probleem met de installatie. Hoewel de oorzaken kunnen verschillen, zijn er verschillende oplossingen die uw mislukte iOS-update kunnen oplossen.

Wat de oorzaak ook is, veel gebruikers van iOS-apparaten kunnen problemen hebben met: upgraden naar de nieuwste iOS-versie. Lees verder terwijl ik de verschillende oplossingen voor iOS-updateproblemen behandel en laat zien hoe u ze relatief gemakkelijk kunt oplossen.

7 manieren om de fout met de iOS-software-update te herstellen

iOS is de software die de apparaten van Apple bedient, zoals de iPhone, iPad en iPod Touch. Het staat bekend om zijn eenvoudige maar krachtige ontwerp en iOS-gebruikers stemmen gretig af in de Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) om de aankomende producten van Apple te zien, evenals het nieuwe iOS.

De volgende iOS, iOS 16, wordt gelanceerd in september 2022. Het werd bekeken tijdens de WWDCC van 2022 en er zijn al veel iPhone-gebruikers enthousiast over de release. Maar wanneer het wordt gelanceerd, zullen veel mensen ongetwijfeld problemen hebben met het upgraden van hun iOS.

Daarom heb ik een handige gids samengesteld om je te helpen repareer een mislukte iOS-software-update die u kunt tegenkomen, zodat u met gemak van het nieuwe iOS kunt genieten.

iMobie AnyFix gebruiken

AnyFix is iMobie’s oplossing voor bijna alle iOS-softwareproblemen. Je kunt het gebruiken om je iPhone opnieuw in te stellen, problemen op te lossen zoals een zwart scherm, oplaadproblemen en meer.

Met AnyFix kunt u ook: downgrade of update iOS naar de nieuwste versie. Je kunt het zelfs gebruiken om bètatoegang te krijgen tot de volgende iOS-versie zonder een ontwikkelaarsaccount.

Een premium software, AnyFix heeft een beperkte free versie en premium optie beschikbaar onder drie abonnementen.

De free versie stelt u in staat om de iOS voor iPhone iPad, ga naar de herstelmodus en reset je apparaat. Met de premium-versie hebt u toegang tot de rest van de functies van AnyFix. AnyFix is ​​beschikbaar voor zowel Windows- als Mac-computers.

Het software-updateproces met AnyFix is ​​eenvoudig en vereist geen technisch inzicht vervolledigen. Hierdoor kun je het gebruiken om de iOS-update mislukte fout met gemak op te lossen.

Hier is hoe het te doen:

  Download en installeer AnyFix op uw computer van de iMobie-website en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer.
iMobie officiële website om de AnyFix-app naar uw computer te downloaden
  Start AnyFix en dan klik op Upgrade/Downgrade iOS op het startscherm.
AnyFix-startscherm met upgrade- en downgrade-optie voor iOS-apparaat
  Volgende, selecteer de optie 1 klik om iOS/iPadOS te upgraden en klik vervolgens op Nu starten.
1 klik op de knop om iOS en iPadOS te upgraden in de AnyFix-app
  Daarna zie je een lijst met beschikbare firmwareversies voor je telefoon. Selecteer de versie die u wilt gebruiken en klik vervolgens op Upgrade.
iOS-apparaat nieuwste firmwareversies beschikbaar voor upgrade
  Zodra de upgrade is voltooid, kunt u: controleer je iPhone iPad en geniet van het nieuwe iOS.
Melding upgrade voltooid nadat de nieuwste firmware is geïnstalleerd

Als je meer wilt weten over AnyFix, dan lees onze AnyFix-beoordeling om te zien wat het nog meer biedt.

Controleer je internetverbinding

Internetverbinding of wifi-pictogram in de linkerbovenhoek van een iPhone-apparaat

een nieuwe iOS-versie vereist een sterke en stabiele internetverbinding goed te downloaden. Dit geldt zowel voor het downloaden van de update als voor het installeren ervan.

Controleer of uw verbinding sterk en stabiel is voordat u probeert uw software-update te downloaden. Als u vertraging opmerkt, sluit al je apps en laat uw telefoon zich concentreren op het downloaden van uw update om het proces te versnellen.

Je kan ook herstart je wifi-netwerkrouter om uw verbinding te verbeteren.

Wacht een paar uur en probeer het opnieuw

De nieuwe iOS is een langverwachte release sinds de aankondiging. Als zodanig is er altijd een haast om het te krijgen, aangezien miljoenen over de hele wereld de update beginnen te downloaden.

dit ikintensief verkeer kan de servers van Apple verstoppenen het u moeilijk maken om uw iPhone bij te werken. Daarom, als u problemen ondervindt met het bijwerken van uw iPhone, kunt u soms het beste wachten en het later opnieuw proberen.

Free iPhone-opslagruimte omhoog

iPhone-opslaggegevens over hoeveel er nog over is en wordt gebruikt

U kunt de Foutmelding iPhone-software-update mislukt als uw telefoon niet genoeg ruimte heeft voor de nieuwe iOS-bestanden.

iOS-updates zijn groot, er moet voldoende iPhone-opslagruimte zijn voor het downloaden en installeren van de update. Als u zich realiseert dat u onvoldoende ruimte heeft, moet u: free wat op.

U kunt dit doen door het verwijderen van ongewenste apps, afbeeldingen, media, muziek, ongewenste bestanden en cachebestanden. Nadat je voldoende ruimte hebt vrijgemaakt, probeer je iOS opnieuw bij te werken en te kijken hoe het gaat.

Gebruik iTunes om uw iPhone bij te werken

Als u zich realiseert dat u uw iPhone niet zelf kunt updaten, heeft u mogelijk hulp nodig. Telkens wanneer u problemen ondervindt met het bijwerken van de iPhone-software, je kunt iTunes gebruiken om de update te downloaden en te installeren.

Deze methode heeft de voorkeur van veel gebruikers, zoals u ook kunt maak back-ups voor je iPhone via iTunes.

  Download en installeer de nieuwste versie van iTunes op uw computer, sluit vervolgens uw iPhone aan.
Installeer de nieuwste versie van iTunes op pc's
  iTunes openen en selecteer uw apparaat.
Open het iPhone-apparaat door te klikken op het apparaatpictogram onder het menu Account in de iTunes-app
  Klik op samenvatting en op die pagina klik op Controleren op update. Daar kun je de nieuwe update downloaden en installeren op je iPhone.
Controleer op updates op uw iPhone-apparaat in de iTunes-app

Als je een videodemonstratie wilt zien, hier is er een die je laat zien hoe je je iPhone bijwerkt via iTunes:

Start je iPhone opnieuw op

Apple-logo verschijnt terwijl het iOS-apparaat opnieuw wordt opgestart

Soms, als je een probleem hebt met je technische apparaat, de eenvoudigste oplossing is om het gewoon opnieuw op te starten. Hetzelfde geldt voor je iPhone. Als u problemen ondervindt met uw iOS-software-update, start u uw iPhone opnieuw op en probeert u het opnieuw.

Voor iPhone 8 en oudere modellen gaat u als volgt te werk:

  Houd de knop Boven (of Zijkant) ingedrukt totdat u de schuifregelaar op het scherm ziet verschijnen.
  Sleep de schuifregelaar om uw iPhone uit te schakelen.
  Herhaal de eerste stap totdat je het Apple-logo op je scherm ziet.

Zodra uw telefoon volledig is opgestart, probeert u uw iOS opnieuw bij te werken.

Voor iOS 8 Plus en latere modellen, kun je je telefoon als volgt opnieuw opstarten:

  Druk op en laat dan snel los de knop Volume omhoog.
  Herhaal daarna dezelfde actie met de Volume omlaag-knop.
  als laatste, houd de zijknop ingedrukt totdat uw scherm volledig zwart wordt en het apparaat wordt uitgeschakeld.
  Houd de zijknop opnieuw ingedrukt om uw apparaat weer in te schakelen.

Voor videoreferentie, hier is er een die u laat zien hoe u uw iPhone opnieuw kunt opstarten:

Reset netwerk instellingen

Soms vragen wanhopige tijden om wanhopige maatregelen. Als je je realiseert dat een herstart je iPhone niet helpt om te upgraden, dan kan het een probleem met de netwerkinstellingen van uw apparaat.

U kunt gemakkelijk reset dit in de instellingen van je iPhone en maak vervolgens opnieuw verbinding om de nieuwe software-update te downloaden.

  Open Instellingen dan tik op Algemeen.
Open het tabblad Algemeen in het menu Instellingen op een iOS-apparaat
  In het algemeen, scroll dan tik op Transfer of Reset iPhone.
Transfer of Reset iPhone-optie gevonden in de onderkant van het menu Algemeen
  Nadien, tik op Reset en vervolgens op Reset netwerkinstellingen. Voer de toegangscode van uw telefoon in en start uw apparaat opnieuw op. Dit proces zal je telefoon niet wissen zoals de fabrieksresetoptie.
Opties om de instellingen te resetten omvatten reset netwerkinstellingen op een iOS-apparaat
  Als je klaar bent, maak opnieuw verbinding met je wifi en probeer het iOS van je telefoon opnieuw te downloaden en bij te werken.

Hier is een video die laat zien hoe u de netwerkinstellingen op uw iPhone kunt resetten:

Veelgestelde vragen

Waarom mislukt mijn Apple-software-update?

Het mislukken van uw Apple-software-update kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn omdat er geen is genoeg ruimte op je apparaat. Een ander mogelijk probleem kan te wijten zijn aan een onstabiele of zwakke internetverbinding. Soms heeft uw apparaat mogelijk een snelle herstart nodig om het probleem op te lossen.

Hoe repareer ik IOS-software-update mislukt?

U kunt het falen van de iOS-software-update op verschillende manieren oplossen. Je kunt het oplossen door de iOS-update te verwijderen en een andere keer opnieuw te downloaden. Soms is een andere gemakkelijke manier om het probleem op te lossen wanneer een iOS-software-update mislukt is om uw telefoon opnieuw op te starten en opnieuw te proberen deze bij te werken.

Vaste iOS-software-update mislukt Fout – Afronden

Wat vond je van dit artikel?

Ik begrijp dat wanneer een iPhone-software-update mislukt, kan het een beetje frustrerend zijn. Vooral als er een bepaalde functie of reeks functies is waar je enthousiast over bent. Maar zoals je hebt gezien, het oplossen van problemen met de software-update mislukt fout is vrij eenvoudig en de meeste methoden zijn: free te.

U kunt de update op een ander moment proberen, herstart je telefoon of controleer je verbinding. Verder kan je free up-opslag om de update te laten plaatsvinden of gebruik iTunes om het te doen.

Als geen van deze methoden werkt, Ik raad aan om te gebruiken AnyFix van iMobie. Het is een betaalbare en nogal indrukwekkende iOS-toolkit die bijna elk probleem met iOS-apparaten kan oplossen.

Het gebruiken om van de iPhone af te komen foutbericht software-update mislukt is eenvoudig en je hebt zelfs toegang tot de nieuwe iOS-bèta zonder een ontwikkelaarsaccount. Cool toch?

Het is een indrukwekkende toolkit voor iOS-software, maar het lost alleen softwareproblemen op, het behandelt geen gegevensherstel. Bekijk onze lis van iOS-software voor gegevensherstel als u wilt leren hoe u verwijderde telefoons en andere gegevens zoals berichten, contacten, notities en meer kunt herstellen.
Aarzel niet om vragen achter te laten in de reacties hieronder. Zorg dat je deel dit artikel met je vrienden, familie en volgers zodat ze ook weten hoe ze de fout met de software-update kunnen oplossen.

0 Shares:
You May Also Like