7 Beste tools voor Android Data Recovery op Mac

Android data recovery on Mac

Welke soorten gegevens bewaart u op uw Android-apparaat? Als je bent zoals de meeste mensen, heb je waarschijnlijk documenten, foto’s, video’s en audiobestanden op een rijtje gezet. En als u uw smartphone of tablet lang genoeg gebruikt, durven we erop te wedden dat u uit de eerste hand ervaring hebt met Android-gegevensverlies.

Gelukkig voor jou weten we ook hoe het is om belangrijke Android-gegevens te verliezen. Daarom hebben we deze selectie van de beste 7 beste tools samengesteld voor het uitvoeren van Android-gegevensherstel op Mac. Met hun hulp zou u uw bestanden in een mum van tijd moeten kunnen herstellen – geen speciale vaardigheden vereist.

Snelle vergelijking van Android-software voor gegevensherstel

Free versie Android-ondersteuning Mac-ondersteuning Prijs
Disk Drill voor Mac + Android 2.3+ Mac OS X 10.8.5+ $ 89 voor een levenslange licentie
iMobie PhoneRedding + Android 4.0+ Mac OS X 10.8+ Vanaf $ 59,99 per jaar
FoneLab iPhone-gegevensherstel + Android OS 4.0+ Mac OS X 10.5+ $ 55,95 voor een levenslange licentie
Tenorshare UltData voor Android + Android 4.4+ Mac OS X 10.8+ Vanaf $ 39,95 per jaar
Jihosoft Android-gegevensherstel + Android 2.1 tot 9.0. Mac OS X 10.10+ $ 79,95 voor een levenslange licentie
Androidphonesoft Android-gegevensherstel + Android 8.0 en ouder Mac OS X 10.13,10.12 of 10.11 $ 59,95 voor een levenslange licentie
iSkysoft Android-gegevensherstel + Android 9.0 en ouder Mac OS X 10.7+ Vanaf $ 39,95 per jaar

Beste tools voor Android Data Recovery op Mac

Om Android-bestandsherstel op uw Mac met succes uit te voeren, moet u de beste beschikbare tools gebruiken en zo snel mogelijk met het herstelproces beginnen. Om u tijd te besparen, hebben we de beste Android-herstelsoftwaretoepassingen verzameld en de voor- en nadelen van elk beschreven.

1. Disk Drill

Disk Drill Android herstel op Mac

Als het gaat om Android-herstelsoftware voor Mac, zou het moeilijk zijn om een ​​beter programma te vinden dan Disk Drill. Het biedt niet alleen een schat aan functies, maar het maakt alle functies ook toegankelijk voor complete beginners dankzij het intuïtieve ontwerp en de benadering met één klik voor gegevensherstel.

De free versie van Disk Drill voor Mac kan een voorbeeld van alle herstelbare bestanden bekijken, inclusief afbeeldingen, video’s, audiobestanden, documenten, bestandsarchieven en meer. U kunt verloren gegevens herstellen van het interne geheugen en de SD-kaart van uw Android met dezelfde betrouwbare algoritmen die Disk Drill de nummer één software voor het herstellen van harde schijven maken.

Alle smartphones en tablets met Android 2.3+ worden ondersteund, evenals alle recente en minder recente versies van macOS. Disk Drill wordt regelmatig bijgewerkt, dus je kunt er zeker van zijn dat het niet ophoudt nuttig te zijn zodra je je Android-apparaat opwaardeert en vervangt door een nieuwer exemplaar.

Voordelen:

Best-in-class gegevensherstelprestaties Draait op de nieuwste versie van macOS Ondersteunt honderden bestandsindelingen Kan een voorbeeld van herstelbare bestanden bekijken Compatibel met Android 2.3+

nadelen:

De free versie kan alleen bestanden bekijken

2. iMobie PhoneRedding

iMobie PhoneRedding

iMobie PhoneRescue is eenvoudige software voor het herstellen van Android-telefoons die precies doet wat het belooft: verloren gegevens van Android-apparaten redden. Volgens iMobie heeft de software al meer dan 5.700.000 iOS- en Android-gebruikers gered van datarampen, en we hebben geen reden om aan deze bewering te twijfelen.

U kunt iMobie PhoneRescue gebruiken om Android-gegevensherstel uit te voeren zonder root en om foto’s, muziek, video’s en zelfs app-gegevens weer aan het licht te brengen. Naast het herstellen van de toegang tot verloren bestanden, kan iMobie PhoneRescue de toegang herstellen tot een vergrendeld Android-apparaat waarvan u het wachtwoord of patroon niet meer weet.

Voordelen:

Lange geld-terug-garantie Ingebouwde toolbox voor probleemoplossing Moderne gebruikersinterface Werkt zonder root

nadelen:

Biedt niet aan free herstel Het duurt even om een ​​scan te voltooien

3. FoneLab Android-gegevensherstel

fonelab android gegevensherstel

FoneLab Android Data Recovery is een uitgebreide Android-app voor gegevensherstel met ondersteuning voor alle apparaten met Android 4.0 en nieuwer, inclusief smartphones en tablets van Samsung, HTC, LG, Motorola, Sony, Google en HUAWEI, om maar een paar toonaangevende merken te noemen. .

De software biedt drie verschillende bedieningsmodi. Met de eerste modus kunt u Android-gegevens rechtstreeks van het apparaat herstellen zonder back-upbestanden. Met de tweede modus kunt u Android-gegevens van de SD-kaart herstellen. En de derde modus kan worden gebruikt om gegevens van de simkaart te herstellen. Met behulp van deze drie modi is het mogelijk om vrijwel alle Android-scenario’s voor gegevensverlies aan te pakken vanuit dezelfde intuïtieve gebruikersinterface.

Voordelen:

Ondersteuning voor Android OS 4.0 en hoger Previews van Android-gegevens vóór herstel Drie werkingsmodi Relatief betaalbaar

nadelen:

Dure licentie voor meerdere gebruikers Kan alleen herstelbare bestanden bekijken

4. Tenorshare UltData voor Android

ultdata voor Android

Tenorshare UltData voor Android kan worden omschreven als een capabele Android-app voor gegevensherstel met een niet zo capabele klantenondersteuning erachter. Deze volwassen oplossing is compatibel met alle recente Android-apparaten en kan duizenden bestanden in seconden scannen en Android-gegevensherstel uitvoeren zonder root, waardoor het een van de beste Android-hersteltools is voor gebruikers die de voorkeur geven aan stock-Android.

Helaas kan de app een beter klantenserviceteam gebruiken. Er zijn veel negatieve recensies online die kritiek uiten op het onvermogen van het klantenondersteuningspersoneel van Tenorshare om zelfs relatief eenvoudige verzoeken op te lossen en dit tijdig te doen.

Voordelen:

Ondersteunt meer dan 6.000 populaire Android-telefoons en -tablets Compatibel met Android 4.4 en nieuwer Hiermee kunt u vrijelijk de gevonden gegevens controleren en bekijken Volledig risico-free en alleen-lezen

nadelen:

Gebrek aan klantenondersteuning Slechte gebruikersrecensies

5. Jihosoft Android-gegevensherstel

Jihosoft Android Telefoon Herstel

Met een intuïtief herstelproces in drie stappen, is Jihosoft Android Data Recovery een aantrekkelijke hersteloplossing die wordt tegengehouden door ondermaatse algoritmen voor gegevensherstel die zelden alle verloren gegevens herstellen. Maar als je alleen maar een paar foto’s, contacten of recent verwijderde sms-berichten wilt herstellen, dan zou deze app in staat moeten zijn om HTC-, LG-, Google-, Sony- of Samsung-gegevensherstel op Mac prima uit te voeren.

Eerst moet je de app starten en verbinding maken met je Android-telefoon of -tablet. Vervolgens scant u de interne opslag en bekijkt u een voorbeeld van herstelbare bestanden. Ten slotte selecteer je alle belangrijke bestanden en vertel je Jihosoft Android Data Recovery om ze naar een veilige locatie te verplaatsen.

Voordelen:

Makkelijk te gebruiken
Free proefversie voor aankoop Herstelt WhatsApp-gegevens

nadelen:

Ondermaatse prestaties voor gegevensherstel Zal u niet helpen als uw apparaat niet is geroot

6. Androidphonesoft Android-gegevensherstel

Androidphonesoft Android-gegevensherstel

Androidphonesoft Android Data Recovery, een rebranded-versie van dr. Fone, is een minder bekende app die effectief contacten, sms, belgeschiedenis, foto’s, video’s, WhatsApp-geschiedenis en andere bestanden kan herstellen. De software beschikt over twee hoofdscanmodi: standaard scanmodus en geavanceerde scanmodus.

De voormalige scanmodus scant snel locaties waar verwijderde bestanden het meest worden gevonden, terwijl de laatste modus diep alle opslagsystemen op uw Android-telefoon scant om zoveel mogelijk bestanden te herstellen. Omdat de geavanceerde scanmodus uitgebreider is, kost het meer tijd om te voltooien, dus Androidphonesoft raadt niet aan om ermee te beginnen.

Voordelen:

Twee scanmodi Herstelt WhatsApp-geschiedenis en contacten

nadelen:

Geavanceerde scans nemen veel tijd in beslag Niet compatibel met Android 9.0 en nieuwer

7. iSkysoft Android-gegevensherstel

dr fone contacten

iSkysoft Android Data Recovery, nog een andere rebrand van dr. Fone, is een uitgebreide Android-software voor gegevensherstel die zo ongeveer alles kan doen, behalve gegevens herstellen van een gestolen Android-telefoon of -tablet. De ontwikkelaars beweren dat de software meer dan 6.000 Android-apparaten van alle populaire merken dekt en drie manieren biedt om verloren gegevens te herstellen.

De eerste twee manieren zijn niets bijzonders: gegevens herstellen van het interne geheugen van uw apparaat of de SD-kaart. De derde manier is echter een echt verkoopargument: de mogelijkheid om gegevens te herstellen, zelfs van apparaten die niet worden ingeschakeld. Verwacht alleen niet dat iSkysoft Android Data Recovery op magische wijze een kapot of volledig vernietigd apparaat zal repareren – dat zal waarschijnlijk niet gebeuren.

Voordelen:

Compatibel met Android 9.0 en ouder De mogelijkheid om gegevens te herstellen van kapotte Android-apparaten

nadelen:

Niet veel gebruikersrecensies online beschikbaar De kapotte Android-herstelfunctie is een schot in de roos

Hoe Android-gegevens op Mac te herstellen

Om Android-gegevens op Mac te herstellen, hebt u het volgende nodig:

– Android data recovery software voor Mac – Root privileges (optioneel bij het herstellen van een geheugenkaart)

Root-privileges zijn optioneel omdat u met de meeste Android-gegevensherstel voor Mac-oplossingen ook verloren gegevens van de geheugenkaart kunt herstellen, wat op geen enkele manier is beperkt.

Natuurlijk helpt de mogelijkheid om gegevens van de geheugenkaart te herstellen je niet om weer toegang te krijgen tot verloren contacten, berichten, oproeplogboeken, opgenomen telefoongesprekken en waarschijnlijk zelfs recentelijk gemaakte foto’s en video’s, omdat al deze bestanden meestal op internet worden opgeslagen geheugen.

Is rooten veilig?
Ja, rooten zelf is veilig, en de kans dat je je apparaat “brickt” en onbruikbaar maakt, is vrij klein (tenminste als je een betrouwbare tutorial volgt en duistere rootsoftware vermijdt). Er zijn echter bepaalde risico’s verbonden aan het openen van de poorten naar de diepste lagen van het Android-besturingssysteem, zoals malware-infecties en het verwijderen van systeembestanden.

Als je Android-apparaat al geroot is, heb je geluk, want je kunt gewoon een van de free Android-herstelsoftwareoplossingen voor Mac die in dit artikel worden vermeld, en begin met het herstelproces.

Voor de toepassing van dit artikel gaan we je laten zien hoe je Android-gegevens op Mac kunt herstellen met Disk Drill, onze favoriete Android-herstelsoftware voor Mac.

Stap 1. Installeer Disk Drill op je Mac

Je kunt Disk Drill downloaden voor: free van de officiële website en installeer het eenvoudig op elke Mac met Mac OS X 10.11.6+.

Stap 2. Verbind je Android-apparaat met je Mac

Om Android-gegevensherstel uit te voeren, moet u uw Android-apparaat verbinden met een Mac. We raden u aan de originele kabel te gebruiken die bij uw smartphone of tablet is geleverd. Aftermarket-kabels kunnen de herstelsnelheid negatief beïnvloeden.

Stap 3. Start Disk Drill en scan je Android-apparaat

Zodra je Android-apparaat is aangesloten (zorg ervoor dat USB-foutopsporing vooraf is ingeschakeld), kun je Disk Drill starten en het de nodige machtigingen verlenen. Voordat je met een scan kunt beginnen, moet je Disk Drill toegang geven tot je apparaat, dus zorg ervoor dat je je meldingen in de gaten houdt. Dan, ja

verbind je Android-apparaat met je Mac-schijfboor

Stap 4. Bekijk een voorbeeld en selecteer bestanden voor herstel

Geef Disk Drill wat tijd om het scannen van je apparaat te voltooien en de scanresultaten door te nemen. Bekijk een voorbeeld van alle gevonden bestanden en selecteer degene die u wilt terughalen.

preview en selecteer bestanden voor herstel android disk drill

Stap 5. Herstel geselecteerde bestanden naar een veilige locatie

Vertel Disk Drill tot slot dat je klaar bent om je gegevens te herstellen en selecteer een veilige herstellocatie voor hen. Zo eenvoudig is het om Android-gegevensherstel uit te voeren met Disk Drill.

herstel geselecteerde bestanden naar een veilige locatie Android-schijfoefening

0 Shares:
You May Also Like