6 van de beste Instagram-apps om must-see inhoud te genereren voor een boeiende feed

Of je Instagram nu zakelijk of voor de lol gebruikt, je wilt dat je foto’s eruitzien aantrekkelijk en like-waardig. Er zijn talloze speciale tools die beloven je daarbij te helpen. Fotoverbeterende software, video-editors en verschillende apps die de betrokkenheid van het publiek volgen, overspoelen de markt. Maar hoe bepaal je welke tool echt het proberen waard is?

Hieronder staan ​​de top Instagram-apps dat kan je een heel eind helpen om je berichten en verhalen naar een hoger niveau te tillen.

Alle opties gepresenteerd op de lijst van vandaag: de beste IG-apps voor het maken van geweldige inhoud bogen op een schat aan handige functies en gebruiksgemak en zijn compatibel met meerdere mobiele platforms.

Crello

Gebruikersinterface voor Crello Foto-editor

De eerste tool die het vermelden waard is, is Crello.

Deze nieuwe foto-editor wint snelle populariteit niet voor niets onder gebruikers van sociale media. De veelzijdige functies kunnen je helpen om elke foto die je op Instagram wilt plaatsen snel te bewerken en wat aanpassingen aan oude foto’s aan te brengen en ze zo een frisse uitstraling te geven.

Je kan ook verwijder ongewenste achtergronden van uw reisfoto’s, verfraai ze met unieke lettertypen, bijschriften of kaders. En vergeet niet om leuke effecten toe te voegen die populair zijn bij Instagramers.

Crello kan u ook helpen uw foto’s in een oogwenk te verkleinen en bij te snijden, zodat ze geschikter zijn voor sociaal delen.

Crello beschikt over een uitgebreide verzameling filters, geïntegreerde mediabestanden en kant-en-klare sjablonen die u kunt gebruiken om unieke ontwerpen te maken voor Instagram-verhalen, Facebook-berichten of Pinterest-afbeeldingen.

Bovendien kan een breed scala aan door Crello aangeboden bewerkingstools worden gebruikt door digitale marketeers en bedrijfseigenaren in hun advertentiecampagnes.

Crello biedt u alle tools die nodig zijn om een ​​uniek logo te ontwerpen of een poster te maken voor uw aanstaande bedrijfscampagne. Dit kan u helpen uw doelgroep op Instagram te betrekken en de kansen op succes van uw startup te vergroten.

Bekijk onze recensie voor meer informatie.

Download Crello hier voor Android of iPhone.

Adobe Lightroom Foto-editor

Adobe Lightroom-gebruikersinterface

Als u op zoek bent naar een echt krachtige foto-editor die kan worden gebruikt voor het maken van professioneel ogende afbeeldingen, aarzel dan niet om Adobe Lightroom Photo Editor te kiezen.

De tool in kwestie kan worden gebruikt voor: snel foto’s maken met je telefoon en onderweg je onbewerkte afbeeldingen polijsten.

Met een breed scala aan geavanceerde functies kunt u de helderheid, inkrimping en verzadiging van uw afbeelding aanpassen om de kwaliteit onmiddellijk te verbeteren. Je kunt ook gemakkelijk kleur en licht retoucheren, verschillende filters toevoegen en details accentueren met de geavanceerde foto-editor van Lightroom.

Maak gebruik van de kracht van AI en organiseer uw uitgebreide fotocollecties efficiënter.

Met Adobe Sensei kun je je afbeeldingen sorteren op basis van wat erin staat. Als u specifieke foto’s moet vinden, profiteer dan van de snelle zoekoptie en krijg er direct toegang toe.

En Lightroom Photo Editor heeft meer, veel meer… Probeer deze tool nu uit om indruk te maken op uw volgers met perfect bewerkte foto’s.

Download het hier voor Android of iPhone.

Een kleurenverhaal

Branding van een kleurverhaal

Bij Instagram draait alles om publiceren sappige, heldere en opvallende afbeeldingen. Om uw foto’s te laten opvallen, wilt u er meer kleur aan toevoegen. En dan kan A Color Story van pas komen.

Er zijn 20 fotoverbeteringstools voor u om uit te kiezen.

Elk van hen is zorgvuldig ontworpen en doordacht om aan uw specifieke bewerkingsbehoeften en voorkeuren te voldoen. Doorzoek talloze beschikbare filters om degene te vinden die bij je esthetische smaak passen en die het beste aan je Instagram-behoeften voldoen.

Er zijn ook verplaatsbare effecten die uw dagelijkse foto’s opfleuren. Bovendien geeft A Color Story je meer creatieve controle over het uiterlijk van je Inst5agram-raster. Profiteer van de geavanceerde bewerkingstools om een ​​uniforme en samenhangende rasterlay-out te maken en meer likes te scoren.

Download het hier voor iPhone of Android.

AppForType

AppForType-sjablonen

AppForType is een ideale applicatie voor degenen die: wil niet in de mal passen en altijd op zoek naar creatieve oplossingen.

AppForType geeft je toegang tot talloze kant-en-klare sjablonen waarmee je een uniek Instagram-verhaal kunt maken.

De app in kwestie is ook ideaal voor het maken van opvallende collages en het toevoegen van leuke stickers aan je foto’s.

Maar wat enthousiaste Instagramers vooral leuk vinden aan AppForType, is de uitgebreide verzameling lettertypen die geen gelijke kent. Precies wat liefhebbers van typografie nodig hebben! Verfraai je berichten met sierlijke kalligrafie, graffiti en handschriftlettertypen en zie hoe ze felbegeerde harten verzamelen op Instagram.

Download het hier voor iPhone of Android.

Boemerang van Instagram

Gebruikersinterface Boomerang-app

Boomerang van Instagram is een gebruiksvriendelijke applicatie waarmee je direct korte video’s voor je Instagram kunt maken.

U kunt opnemen leuke video’s gewoon met één klik en deel het onmiddellijk met je volgers. De app maakt tien foto’s en voegt ze vervolgens samen om een ​​mini-videoproject te creëren dat lijkt op een GIF.

Om met Boomerang een coole video te maken, kun je met je camera aan de achterkant of aan de voorkant in een mum van tijd een leuke Instagram-video maken en deze meteen delen zonder er iets aan te veranderen.

Download het voor iPhone of Android.

Hootsuite mobiele app

Welkomstvenster voor HootSuite mobiele app

Het komt zelden voor dat een Instagram-gebruiker niet op de hoogte wil blijven als het gaat om het volgen van hun uitvoering.

De Hootsuite-app helpt hun gebruikers om boeiende inhoud op een optimaal moment te plaatsen en de best mogelijke betrokkenheid van het publiek te garanderen.

Met Hootsuite kun je de publicatie van een bepaald bericht uitstellen of een specifieke publicatiedatum inplannen. Dit zal je helpen je Instagram-contentkalender effectiever te vullen en zo een consistentere en voorspelbare influencer te worden.

De analysetools van Hootsuite helpen je op de hoogte te blijven van de belangrijke Instagram-statistieken en te voldoen aan het tempo van constant veranderende Insta-trends, vooral als je meerdere IG-accounts beheert.

Bovendien maakt Hootsuite het gemakkelijk om de Instagram-inhoud van uw concurrenten te volgen en belangrijke hashtags bij te houden die u met deze apps kunt vinden.

Download het hier voor iPhone of Android.

Laatste woorden

Ik hoop dat je onze selectie van de apps leuk vindt! Laat ons weten wat je ervan vindt in de comments!

0 Shares:
You May Also Like