5 oplossingen om League of Legends te repareren kan niet worden geopend in Windows 10

League of Legends-opstartprogramma wordt niet geopend op Windows 10? je bent niet de enige, een aantal gebruikers klagen dat League of Legends launcher niet opent. Dus je zou kunnen denken, waarom de League of Legends gaat niet open? Slechte snelkoppelingen, gamebestanden die beschadigd zijn of ontbreken, verouderde grafische kaartstuurprogramma’s, andere applicatieconflicten of de app vereist beheerdersrechten zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom League of Legends niet wordt geopend. Bovendien veroorzaken problemen met de internetverbinding, firewalls of lol-serverproblemen dit probleem.

League of Legends gaat niet open

Als je een soortgelijk probleem ervaart, start League of Legends niet of League of Legends Client opent hier niet een paar tijdelijke oplossingen die je kunnen helpen deze problemen op te lossen en de game te starten.

Voer lol-game uit als beheerder

Voordat u oplossingen toepast, opent u de bestandsverkenner en gaat u naar de locatie C:\Riot Games\League of Legends. zoek naar het applicatiebestand met de naam LeagueClient.exe dubbelklik erop en controleer of het spel zonder problemen is gestart.

Klik bovendien met de rechtermuisknop op het bestand LeagueClient.exe en kies Als administrator uitvoeren.

Als het spel goed draait, klik dan met de rechtermuisknop op LeagueClient.exe en maak een snelkoppeling. Verwijder de vorige snelkoppeling en probeer het lol-spel opnieuw uit te voeren.

League of Legends-processen uitschakelen

Druk tegelijkertijd op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te starten. Zoek onder proces zowel LoLLauncher.exe- als LoLClient.exe-processen en beëindig ze. Om dat te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het proces dat u wilt beëindigen en kiest u Taak beëindigen van het menu. Nadat u de vereiste processen hebt uitgeschakeld, probeert u het spel opnieuw te starten en controleert u of het probleem opnieuw optreedt.

Wijzig user.cfg en verwijder LeagueClient.exe

Soms voorkomt een probleem met het user.cfg-bestand dat League of Legends wordt geopend in Windows 10. Laten we enkele wijzigingen aanbrengen in de League of Legends-client die de meeste gebruikers helpen het probleem op te lossen.

Druk op Windows-toets + E om bestandsverkenner te openen, ga naar C:\Riot Games\League of Legends en ga naar \RADS\system.Klik met de rechtermuisknop op het user.cfg-bestand en gebruik Kladblok om het te openen.Verander leagueClientOptIn=yes in leagueClientOptIn = nee en sla het bestand op. Open dit spel nu opnieuw en ga naar de mapmap om het bestand LeagueClient.exe te verwijderen. Dubbelklik op launcher.exe om LOL in de installatiemap uit te voeren. Als het niet start, voer dan launcher.admin.exe uit.

Force-update lol Client

Er is een kans dat League of Legends niet wordt gestart omdat sommige “.dil” -bestanden beschadigd zijn in de gamedirectory. En update de game om het probleem op te lossen.

Ga naar de installatiemap en navigeer vervolgens naar RADS > Projects. Zoek league_client en lol_game_client en verwijder deze twee mappen. Ga naar de map met oplossingen, verwijder league_client_sin en lol_game_client.sin. Start de pc opnieuw op, start LOL opnieuw en het zal het spel dwingen om te updaten automatisch.

Installeer lol spel opnieuw

Heb je nog steeds hulp nodig, probeer dan de League of Legends-game opnieuw te installeren door de onderstaande stappen te volgen die kunnen helpen het probleem op te lossen om te voorkomen dat lol-games worden geopend of dat de League of Legends niet wordt geopend.

Druk op Windows-toets + x selecteer Apps en functies, scroll naar beneden om League of Legends te vinden, selecteer het en klik vervolgens op Verwijderen, volg de instructies op het scherm om het spel te verwijderen en start je pc opnieuw op

Download het spel nu van de officiële site van lol hier en installeer het. Als je klaar bent, probeer dan het spel te openen en controleer of er geen probleem meer is bij het starten van het spel.

Installeer de stuurprogramma’s van uw grafische kaart opnieuw

Opnieuw spelen grafische kaarten een cruciale rol in gamesessies, en als er een probleem is met de stuurprogramma’s van je grafische kaart, kun je League of Legends misschien helemaal niet starten.

Druk op Windows-toets + X en selecteer apparaatbeheer. Hiermee wordt alle lijst met geïnstalleerde apparaatstuurprogramma’s weergegeven, zoek en vouwt u beeldschermadapters uit. Ga nu naar de website van de fabrikant van de grafische kaart, zoals NVIDIA of AMD, om de nieuwste grafische driver op uw pc te downloaden en te installeren.

Hebben deze oplossingen geholpen om League of Legends op Windows 10 niet te openen? Laat het ons weten in reacties hieronder,

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like