5 beste softwaretools voor gegevensherstel voor Windows 11

Modern werk wordt grotendeels op computers gedaan. Wanneer u echter gegevens verliest, heeft u hulpmiddelen nodig waarmee u ze snel kunt terugkrijgen. Dit artikel toont u enkele van de beste tools voor gegevensherstel gebruiken. De opkomst van Covid-19 bijvoorbeeld, verscherpte de noodzaak voor mensen om thuis te werken en gegevens virtueel over te dragen. Bijgevolg verliezen de meeste mensen wiens dagelijkse zaken en activiteiten afhankelijk zijn van computers grote hoeveelheden gegevens door onbedoelde verwijdering, gegevenscorruptie en vele andere redenen. Als u uw verloren gegevens echter niet uit de prullenbak kunt halen, moet u software voor gegevensherstel inschakelen.

Dit kan veel gemakkelijker worden gemaakt door de juiste procedure te volgen en adequaat om te gaan met de computer of harde schijf waar u uw gegevens bent kwijtgeraakt. U moet ook verloren gegevens binnen de juiste tijd herstellen om het slagingspercentage van herstel te vergroten.

Beste softwaretools voor gegevensherstel

Er is tegenwoordig verschillende software voor gegevensherstel op de markt. Voordat u echter aan software voor gegevensherstel denkt, is het essentieel om gegevensback-ups voor uw systeem te maken. Als u gegevens verliest na het upgraden naar Windows 11, kunnen enkele van de beste software voor gegevensherstel u helpen upgraden naar Windows 11 zonder gegevensverlies. Laten we u enkele van de 5 toonaangevende software voor gegevensherstel laten zien die u kunt gebruiken.

Disk Drill

Disk Drill, ontwikkeld door CleverFiles, is een van de beste software voor gegevensherstel voor Windows 11 die je vandaag op de markt kunt krijgen. Het is hoogontwikkelde software voor het herstellen van gegevens op Windows 11 en vele andere apparaten.

De software ondersteunt snel gegevensherstel en is zeer eenvoudig te gebruiken. Het is gebouwd met een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en is geschikt voor elke gebruiker, ongeacht hun IT-vaardigheden.

Hoewel er verschillende tools zijn om uit te kiezen, is Disk Drill voordeliger. Bovendien, om verloren gegevens op te halen, biedt het primaire venster van de software u veel verschillende soorten bestanden om te doorzoeken.

U vraagt ​​zich misschien af ​​of de software al uw verwijderde bestanden zal herstellen en uw schijfruimte zal vullen. Met de app kunt u zoeken, een voorbeeld van zoekresultaten bekijken en alleen de bestanden selecteren die u wilt herstellen.

Het betalingsplan is ook flexibel en u hoeft geen bank te breken om toegang te krijgen tot enkele bedrijfsfuncties van de software die u kunt gebruiken om uw bedrijfsgegevens te beschermen. De verschillende aangeboden betalingsplannen omvatten:

De primaire categorie – gratis. Disk Drill pro – ongeveer $ 89. Disk Drill Enterprise – ongeveer $ 399.

Pluspunten

Het heeft een eenvoudige interfaceExtra functies beschikbaarbreed scala aan mediabestanden en typenTot 500 MB herstelBiedt bestandsvoorbeeld aan vóór het herstel

nadelen

Geen telefonische klantenondersteuning

Recuva

Recuva is de andere topsoftware voor gegevensherstel op Windows 11. Het is gratis en flexibel. Bovendien ondersteunt het volledig gegevensherstel en kan worden gebruikt om veel verschillende bestandstypen te herstellen.

Net als Disk Drill heeft de app een diepe scanfunctie die al je verloren bestanden zal doorzoeken om meer te herstellen.

De tool is echter niet erg vriendelijk voor beginners. Trouwens, er zijn verschillende knallende YouTube-achtige advertenties.

Het biedt echter een bestandsvoorbeeld dat het gemakkelijker maakt om alleen de bestanden te selecteren en te herstellen die u nodig hebt.

Pluspunten

BetaalbaarGebruiksvriendelijke interfaceSnelle scansMaakt een voorbeeldweergave van bestanden mogelijk vóór herstel

nadelen

Minder functies gepresenteerdGespannen onbewerkte foto’s herstel mogelijkhedenOntwikkelaars nalatigheid

Testschijf

Dit is een andere topsoftware die u kunt gebruiken om verloren gegevens op pc te herstellen. Het is compatibel met veel verschillende besturingssystemen, zoals macOS, Windows en DOS. Het werkt daarom redelijk goed op Windows 11.

Voor de beste resultaten met TestDisk, vermijd het herstarten van uw computer of verder gebruik na gegevensverlies en gebruik de app zo snel mogelijk.

Pluspunten

Vrij verkrijgbaarHet draait op een breed scala van Oss

nadelen

Laag herstelpercentageGeen voorbeeld beschikbaar

Wondershare Recoverit (Windows en mac)

Dit is een van de beste software voor gegevensherstel te gebruiken op Windows 11-computers. Bovendien is het compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder harde schijven, USB-flashstations, enz.

De software is gebruiksvriendelijk en u kunt bestanden in slechts drie eenvoudige stappen herstellen.

Pluspunten

Het ondersteunt verschillende bestandsindelingenCompatibel met Windows- en Mac-bestandssystemenHeeft een strak ontwerpGeweldige bruikbaarheid

nadelen

Herstel alleen tot 100 MB aan gegevens Produceert veel dubbele scanresultaten Voorbeeld alleen beschikbaar voor enkele bestandsindelingen

Minitool Power Data Recovery

Deze tool biedt u uitgebreid gegevensherstel en ondersteunt meer dan 100 verschillende soorten bestanden. Andere gevallen waarin het kan helpen om gegevens van vele soorten opslagapparaten te herstellen.

De app biedt zowel een gratis versie die u kunt upgraden met maandelijkse, jaarlijkse of zelfs levenslange abonnementen. U kunt ook een voorbeeld van bestanden bekijken voordat u ze herstelt.

Pluspunten

Minitool kan tot 1 GB aan verloren gegevens gratis herstellenEen intuïtieve gebruikersinterface voor vereenvoudigd gegevensherstelDe technische ondersteuning aangeboden 24 uur in 7 dagen

nadelen

Op abonnement gebaseerd Geen ingebouwde gegevensbescherming

Hoe u de beste software voor gegevensherstel kiest

De beste oplossing van bovenaf kiezen software voor gegevensherstel misschien niet al te gemakkelijk. Bij het kiezen van data recovery software omvat; prestaties, bestandstypeondersteuning, besturingssysteemondersteuning, bestandssysteemondersteuning, set functies, prijs en beveiliging.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like