4 van de beste luisterapparaat-apps voor Android: luister gemakkelijk naar de omgeving van de telefoon

Wil je een geheim weten? Soms is de beste manier om dingen te weten te komen door simpelweg te luisteren.

Misschien ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe het met je kind gaat interactie met hun leeftijdsgenoten of wat je? medewerkers praten over wanneer je er niet bent.

Hoewel de spionage-apps op deze lijst allemaal geweldige keuzes zijn als je een complete spionage-oplossing nodig hebt, zijn sommige beter dan de meeste als het gaat om specifieke functies. Dit is waar luister-apps spioneren in beeld komen.

In dit artikel zal ik het hebben over de beste luisterapparaat-apps voor Android!

De vier beste luisterapparaat-apps voor Android

In dit gedeelte worden vier van de beste luisterapparaat-apps voor Android besproken. Maar vergeet niet om deze te installeren voordat u deze op het doelapparaat installeert controleer uw lokale wetten om er zeker van te zijn dat je er geen breekt.

Het is ook belangrijk op te merken dat, hoewel u het doelapparaat niet per se hoeft te rooten om deze spionage-apps te installeren, specifieke luisterfuncties moet het apparaat worden geroot Om te kunnen werken.

uMobix

Umobix-startpagina

uMobix is ​​misschien vrij nieuw in de sector van spionage-apps, maar het is zeker een waardige concurrent voor alle andere grote namen die er zijn.

Het heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt in een spionage-app. Het kan monitoren oproepen, sms-berichten, e-mails en browsergeschiedenis. Hiermee kunt u de activiteit van het doelapparaat volgen op sociale media platforms en instant messaging-apps, waaronder Facebook, WhatsApp en Instagram. Het heeft zelfs een keylogger, zodat u elke toets kent die op het apparaat wordt getypt.

Het is niet alleen beperkt tot digitale tracking. Het heeft een GPS-volgfunctie waarmee u de fysieke locatie van het doelapparaat in realtime kunt volgen.

Luisterfuncties

Natuurlijk zou het deze lijst niet maken als het niet heeft wat nodig is om een ​​geweldige app voor luisterapparaten te zijn.

Umobix Audio Stream-functie met de startstream-knop gemarkeerd

Onder het tabblad Media in de zijbalk van uw uMobix-dashboard is er een tabblad met de naam Audiostream. Deze surround-opnamefunctie zal elk geluid dat het doelapparaat oppikt discreet livestreamen, wat betekent dat je veilig kunt luisteren zonder ontdekt te worden. Je hoeft alleen maar te klikken Stream starten om de functie te gebruiken.

Op dit moment is de Audio Stream van uMobix nog experimenteel, dus het is niet zonder gebreken. In feite is het moeilijk te zeggen of het werkt alleen op geroote apparaten of als het gewoon werkt nog niet. Dat gezegd hebbende, het is een veelbelovende functie waarvan ik hoop dat hij snel klaar zal zijn.

Prijzen

Qua prijs is uMobix behoorlijk behoorlijk. Het basisplan van 1 maand, dat alleen de meest elementaire functies heeft, kost $ 29,99, terwijl het volledige abonnement van 1 maand kost $ 59,99. Er is ook een volledig abonnement beschikbaar op $ 99,99 voor 3 maanden ($ 33,33 per maand) en $179,88 voor 12 maanden ($ 14,99 per maand.)

Interesse in uMobix? Klik hier om het te bekijken! Nog steeds op het hek? Mijn volledige recensie kun je hier lezen.

FlexiSPY

Flexispy-startpagina

FlexiSPY is een van de beste en oudste spionage-apps rondom. Het was zelfs een van de eerste bedrijven die zich in de sector van monitoring- en tracking-apps verdiepte. Met al die ervaring en expertise wordt er veel van FlexiSPY verwacht.

Met deze spionage-app kun je het doelapparaat volgen berichten, belgeschiedenis, mediagalerij, sociale media-accounts, en meer. Het kan ook p . volgenhysische locaties met behulp van GPSen neem screenshots op afstand van het doelapparaat. Het heeft een dozijn andere functies die ook niet in veel andere spionage-apps worden gevonden, zoals: Spoof-sms en app-schermafbeeldingen.

Luisterfuncties

Als het gaat om luisterfuncties, schijnt FlexiSPY helderder dan de meeste. Het heeft robuuste opnamefuncties die alles kunnen vastleggen, van spraakoproepen naar omgevingsgeluiden. Met de app kun je zelfs oproepen opnemen in instant messaging-apps zoals Messenger, WhatsApp en Skype.

Flexispy-functie voor gespreksopname

Hier is een officiële video van FlexiSPY met meer informatie over de Spycall voorzien zijn van.

Meer dan dat, u kunt de microfoon van het doelapparaat op elk moment op afstand inschakelen. Zelfs als er geen gesprek plaatsvindt, surround-opnamefunctie kunt u horen wat er rondom het doelapparaat gebeurt zonder dat de eigenaar het weet. Het is ook niet merkbaar, vooral als het scherm niet aan staat. U kunt dan download de opnames om ze voor later te bewaren.

Flexispy ambient-opnamefunctie

Een opvallend kenmerk van deze surround-opname-app is de Ambient-opnameplanner. Hiermee kunt u een schema instellen wanneer u dat wilt automatisch inschakelen de ambient-recorder. U kunt het bijvoorbeeld instellen om elke dag om 16:00 uur gedurende 30 minuten omgevingsgeluiden op te nemen. Dit kan worden ingesteld op een wekelijks of aangepast schema.

Omgevingsopname plannen in flexispy

Om deze functie te gebruiken, klikt u op de Ambient-tabblad in de linkerzijbalk van het FlexiSPY-dashboard. Het is heel eenvoudig, hoewel er één voorbehoud is: het doelapparaat moet: voldoende opslagruimte om het te laten werken, aangezien FlexiSPY de opnames op het apparaat zelf opslaat.

Prijzen

FlexiSPY heeft drie verschillende abonnementsniveaus. Het verschil ligt in het aantal functies dat u kunt gebruiken. De eerste is Litedie kosten $29,95 voor een maand en heeft 33 functies. De tweede is Premiedie kosten $68 voor een maand en heeft 54 ​​functies.

De duurste is extreem, welke kosten? $199 voor 3 maanden of $ 349 voor 12 maanden. Het heeft in totaal 70+ functies – alles wat FlexiSPY te bieden heeft.

Helaas, als je de opnamefuncties wilt, heb je geen andere keuze dan gebruik te maken van het Extreme-abonnement, omdat de functies niet beschikbaar zijn in de lagere niveaus. Dit maakt FlexiSPY een erg dure optie als je het alleen voor opnamedoeleinden wilt gebruiken.

Denk je dat je FlexiSPY zou moeten krijgen? Klik nu om uw abonnement te starten! Als je meer informatie nodig hebt, kun je hier ook mijn diepgaande recensie bekijken.

iKeyMonitor

ikeymonitor startpagina

iKeyMonitor is een monitoring-app die is ontworpen voor ouderlijk toezicht.

Net als veel andere spionage-apps, kan het de doelen van het doelapparaat volgen berichten, belgeschiedenis, mediagalerij, contacten, en veel meer. Er is ook een geofencing-functie waar u locaties in de toegestane en verboden lijst kunt toevoegen.

Het heeft ook verschillende unieke functies die niet veel spionage-apps hebben, zoals de mogelijkheid om notities te bekijken, aangepaste waarschuwingen instellenen maak app-screenshots.

Luisterfuncties

Ikeymonitor-dashboard met de omringende optie gemarkeerd

Op het gebied van luister- en opnamefuncties heeft iKeyMonitor een functie Luisteren naar telefoonomgeving waarmee gebruikers: op afstand en discreet inschakelen de microfoon van het doelapparaat en de audio streamen vanaf uw iKeyMonitor-dashboard. Het kan stemmen oppikken, achtergrondgeluiden – eigenlijk elk geluid dat rond het doelapparaat wordt gemaakt.

Ook beweert iKeyMonitor dat de functie vereist geen rooten, wat betekent dat u niet aan uw telefoon hoeft te sleutelen om hem te laten werken. Dit kan een grote hulp zijn voor degenen die niet technisch genoeg zijn om te weten hoe ze hun Android-telefoons moeten rooten.

U krijgt toegang tot de surround-opnamefunctie door op de omgeving knop onder de Tabblad Logboeken op de Linker zijbalk.

Prijzen

iKeyMonitor biedt twee verschillende abonnementen, de Gezinsabonnement en het Businessplan. Het gezinsabonnement is eigenlijk gratis, maar je moet betalen om toegang te krijgen tot add-on-functies. Het kost $ 9,99 voor 3 dagen, terwijl de toegang van een maand begint bij $ 16,66 en kan zo hoog worden als $ 59,99afhankelijk van de functies die u wilt gebruiken.

Aan de andere kant kost het Businessplan alleen $ 9,90 per maand per apparaatmaar er is een minimumvereiste van 20 apparaten.

Lijkt iKeyMonitor iets voor jou? Klik hier om het te gebruiken!

XNSPY

Xnspy-startpagina

Last but zeker not least hebben we XNSPY.

Deze opkomende monitoringtool kan veel dingen doen, vanSMS-berichten, browsergeschiedenis, e-mailgesprekken, lijsten met contactpersonen bekijkenen meer.

U kunt waarschuwingen instellen om een ​​melding te krijgen als een ongewenst nummer probeert contact op te nemen het doelapparaat, en zelfs instellen locatie volgen en geofencing om de fysieke bewegingen van het doelapparaat te bewaken en te controleren.

Luisterfuncties

Xnspy telefoon surround opname functie

Het beste van alles is dat XNSPY ook werkt als een fantastische app voor het opnemen van surround. De surround-opnamefunctie activeert de microfoon op het doelapparaat, zodat u een spraakopname kunt maken. Dit wordt vervolgens geüpload naar het XNSPY-dashboard, waar u het kunt beluisteren of zelfs downloaden.

Dat gezegd hebbende, zou het doelapparaat, net als FlexiSPY, moeten genoeg ruimte hebben om deze functie te laten werken, omdat er eerst een opname moet worden gemaakt voordat deze kan worden geüpload. Het moet ook een constante verbinding naar internet om het bestand te uploaden.

Xnspy-afstandsbedieningsfunctie met de opname-surroundoptie gemarkeerd

Om deze functie te gaan gebruiken, gaat u gewoon naar de Tabblad Afstandsbediening in de linkerzijbalk van het XNSPY-dashboard en klik op Surround opnemen beginnen. Als je klaar bent met opnemen, ga je naar de Tabblad Surround opnemen in de zijbalk waar je al je opnamen vindt. Je kunt rechts op de microfoonpictogrammen tikken om de opnames te beluisteren.

Prijzen

De abonnementsprijzen van XNSPY beginnen bij het basisplan, dat kost $ 29,99 voor een maand. U kunt geld besparen door te kiezen voor een driemaandelijkse facturering voor: $ 41,99 per kwartaalof jaarlijkse facturering voor $ 59,99 per jaar.

Helaas mist het basisplan, net als FlexiSPY, de opnamefuncties. Je moet de Premium-editie daarvoor, wat kost $ 35,99 voor een maand. Net als bij het basisplan, kan het kiezen van de driemaandelijkse of jaarlijkse facturering de prijs aanzienlijk verlagen tot $ 59,99 en $ 89,99 respectievelijk. Dit is in ieder geval nog steeds veel goedkoper dan FlexiSPY.

Wil je aan de slag met XNSPY? Klik gewoon hier! Voor meer informatie kunt u mijn gedetailleerde recensie op deze pagina lezen.

Veelgestelde vragen

Kan een Android-telefoon worden gebruikt als een luisterapparaat?

Een Android-telefoon kan worden gebruikt als luisterapparaat, zolang u de juiste app geïnstalleerd hebben. Enkele voorbeelden zijn de apps in deze lijst. Door ze op het beoogde Android-apparaat te installeren, kunt u de microfoon discreet activeren en meeluisteren zonder dat de eigenaar het weet.

Wat is de beste Spy-luisterapparaat-app?

De beste spionage-luisterapparaat-app voor u hangt eigenlijk af van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Alle apps die hier worden vermeld: uMobix, FlexiSPY, iKeyMonitor en XNSPY zijn allemaal perfect geweldige keuzes. Het hangt vooral af van uw budget en welke functies u nodig heeft, afgezien van de luisterfunctie.

Is er een app waarmee je ver weg kunt horen?

Externe spionage-apps kunnen je ver weg laten horen dankzij hun speciale technologie. Je hoeft ze alleen maar op het doelapparaat te installeren. Ze kunnen op de achtergrond werken zonder dat de eigenaar het weet, zelfs als je honderden mijlen ver weg. Zorg er echter voor dat u uw lokale wetgeving controleert.

Welke spionage-apps kunnen op afstand worden geïnstalleerd voor Android?

Er zijn mogelijk enkele spionage-apps die op afstand kunnen worden geïnstalleerd voor Android, maar deze apps staan ​​niet in de lijst. FlexiSPY, uMobix, XNSPY en iKeyMonitor hebben u allemaal nodig fysiek het apparaat hebben in uw hand voordat u ze kunt installeren.

Download de beste luisterapparaat-apps voor Android

Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van de beste luisterapparaat-apps voor Android, zul je zeker niet fout gaan met een van de apps op deze lijst. uMobix, FlexiSPY, iKeyMonitor en XNSPY zijn allemaal uitstekende keuzes als het gaat om op een zeer discrete manier luisteren.

Vergeet niet dat als het een complete spionage-oplossing is die je nodig hebt, je ook dit artikel kunt lezen voor meer informatie.

Vond je dit artikel leuk? Laat het me weten in de reacties hieronder!

0 Shares:
You May Also Like