3 tips om het meeste uit uw miniaturen te halen

Heb je er ooit over nagedacht waarom kijkers stoppen bij je video en erop klikken? Het zijn uw miniaturen, die kleine gecomprimeerde voorbeeldafbeeldingen die uw potentiële kijkers intrigeren en aanmoedigen om meer te leren door uw video te bekijken.

Veel vloggers en videografen besteden speciale aandacht aan het maken van opvallende thumbnails om hun klikfrequentie te verhogen. En velen van hen hebben geen gespecialiseerde vaardigheden of dure professionele software tot hun beschikking. Ze vertrouwen op online thumbnailmakers om verbluffende voorbeeldafbeeldingen te maken voor de video’s die ze delen op YouTube en andere populaire sociale-mediaplatforms. Als u ook wilt dat uw miniaturen eruit springen, wordt het tijd dat u uw zinnen zet op speciale hulpmiddelen voor het maken van miniaturen en boeiende en klikbare voorbeeldafbeeldingen gaat maken.

Tips voor het maken van verbluffende YouTube-thumbnails

Hieronder vindt u enkele handige tips waarmee u meer klikken en abonnees kunt genereren. Bovendien helpen we je bij het kiezen van de beste thumbnail-maker voor YouTube die je nu kunt gaan gebruiken om de klikbaarheid van je inhoud te vergroten. Laten we er meteen in duiken!

Eenvoudig en expressief

Hoewel het doel van je thumbnails is om de aandacht van je publiek te trekken, is het niet hetzelfde als een voorbeeld. Daarom moet u er niet veel tekst en details in opnemen. Het is tenslotte geen samenvatting.

Houd je thumbnail simpel, maar tegelijkertijd intrigerend en opvallend. Daarom wil je misschien niet te veel van je video laten zien en de hele titel ervan in je thumbnail vermelden. Je kunt doen met een paar effectieve opnamen en enkele woorden die een hint geven over waar je video over gaat vertellen. En zorg ervoor dat u de afbeeldingen gebruikt met het grootste potentieel om de aandacht te trekken.

Houd het relevant

De veelgemaakte fout die veel YouTubers maken, is het toevoegen van onbeschaamde informatie aan miniaturen, alleen maar om een ​​plons te maken. Hoewel een irrelevante afbeelding met een hete schaars geklede blondine op je thumbnail je kan helpen kijkers te manipuleren om op je video te klikken, kan het een omgekeerd effect hebben. Stel je eens voor hoe teleurgesteld je kijkers zullen zijn als ze ontdekken dat ze voor de gek zijn gehouden. Verleid uw kijkers met boeiende thumbnails, maar zorg ervoor dat u uw beloften nakomt.

Gebruik contrast

Om uw thumbnail te laten opvallen, kunt u felle kleuren kiezen die niet vermengen met de merkkleuren van uw platform. Daarom wil je misschien afzien van het gebruik van rood, wit of zwart als je van plan bent je video op YouTube te plaatsen. Anders loop je het risico op te gaan in het palet van YouTube. Kies voor sappige contrasterende kleuren die ervoor zorgen dat je thumbnail beter opvalt en klikbaarder wordt op je favoriete platform voor het delen van content.

De beste online thumbnailmakers

Hier enkele van de beste online Thumbnail Makers om snel en gemakkelijk prachtige thumbnails te maken.

Crello

Het is een van de meest populaire online foto-editors waarmee je snel een opvallende thumbnail voor je YouTube-video kunt maken. Het vereist geen eerdere ervaring met bewerkingssoftware of gespecialiseerde vaardigheden. U kunt het rechtstreeks in uw browser gebruiken om unieke voorbeeldafbeeldingen te genereren. Crello beschikt over een aantal andere handige functies waarmee u uw inhoud in een oogwenk kunt verfraaien en uw afbeeldingen kunt verbeteren.

Canvas

Je hebt vast wel eens gehoord van deze robuuste en veelzijdige grafische ontwerptool. Net als Crello kan het online worden gebruikt en staat het bekend om zijn kant-en-klare sjablonen waarmee het heerlijk eenvoudig is om professioneel ogende YouTube-thumbnails te maken. Er zijn talloze geanimeerde afbeeldingen, sjablonen, foto’s, afbeeldingen en lettertypen met een interface voor slepen en neerzetten die supergemakkelijk te gebruiken is.

Visme

Het is een gebruiksvriendelijke YouTube-thumbnailmaker met een breed scala aan aangepaste sjablonen waarmee je binnen de kortst mogelijke tijd een onberispelijke thumbnail kunt maken. U kunt eenvoudig het formaat wijzigen, de standaardgrootte wijzigen en andere wijzigingen aanbrengen in uw miniaturen om aan uw individuele behoeften te voldoen. U kunt nieuwe secties toevoegen vanuit het paneel aan de linkerkant van het scherm om aangepaste tekst, pictogrammen en afbeeldingen op te nemen. Visme stelt u ook in staat uw eigen kleuren te creëren die passen bij uw merkkleuren en biedt de standaardoplossingen die:

PicMonkey

Deze tool biedt talloze volledig aanpasbare YouTube-miniatuursjablonen die je naar eigen inzicht kunt gebruiken. U kunt ook beginnen met een leeg canvas en uw eigen afbeeldingen, bijschriften, animaties of logo’s toevoegen om uw eigen project te maken. PicMonkey biedt een diepgaande tutorial voor het maken van nonpareil-miniaturen voor je vlogs en promotievideo’s. Dus zelfs als u nog nooit eerder grafische ontwerpers hebt gebruikt, zult u geen problemen ondervinden om uit te zoeken hoe u PicMoney in uw voordeel kunt gebruiken.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like