1More zegt dat de nieuwe ComfoBuds Mini-hoofdtelefoon de kleinste ter wereld is

Female model wearing ComfoBuds Mini

De nieuwe compacte en ultralichte ComfoBuds Mini actieve ruisonderdrukkende draadloze hoofdtelefoons van 1More beloven tot 40db ruisonderdrukking samen met een persoonlijke luisterervaring dankzij de integratie van de SoundID EQ-technologie van Sonarworks. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en wit.

De ComfoBuds Mini is te koop voor $ 99,99, maar je kunt voor een beperkte tijd $ 15 dollar korting krijgen bij de lancering bij Amazon en de 1More-winkel. Gebruik gewoon de couponcode “ComfoMini 15.”

1More zegt dat de ComfoBuds Mini zo klein zijn dat je je misschien niet realiseert dat je ze draagt. Elke oordop weegt slechts 3,7 gram en meet 17 x 15 x 13 mm. Hun oplaadcassette weegt slechts 34,9 gram en meet 56,5 x 50 x 24,5 mm.

De oordopjes ondersteunen Bluetooth 5.2, wat een lager stroomverbruik en een betere batterijduur belooft. Ze ondersteunen de streamingprotocollen HFP, A2DP en AVRCP.

De oordopjes gebruiken 7 mm-drivers met grafeenfilm en een dubbel magnetisch circuitontwerp. Elke oordop heeft twee microfoons die een diep neuraal netwerkalgoritme gebruiken om de reductie van omgevingsgeluid tijdens telefoongesprekken te maximaliseren.

Zwarte ComfoBuds Mini met open koffer

1 meer

1More huurde de Grammy-winnende mix-engineer Luca Bignardi in om de ComfoBuds Mini-hoofdtelefoon af te stemmen om ervoor te zorgen dat ze zowel helderheid als muzikaliteit leveren. Ze gebruiken ook de AAC-codec voor maximale compatibiliteit met Apple-apparaten.

Als u op zoek bent naar ontspanning, hebben de ComfoBuds Mini 30 natuurlijke rustgevende geluiden ingebouwd, waaronder regen, beekjes, briesjes en bos. U kunt met deze geluiden in slaap vallen met een timer voor automatisch uitschakelen met vijf standen, variërend van 30 tot 150 minuten.

ComfoBuds Mini-gebruikers die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde audio-ervaring, zullen geïnteresseerd zijn om te horen dat deze in-ear hoofdtelefoons de SoundID-technologie van Sonarworks ondersteunen. Sonarworks begon in de pro-audioruimte en brengt nu zijn EQ-afstemmingstechnologie naar de consument. In plaats van luisteraars een selectie van vooraf bepaalde EQ-instellingen te geven, installeren gebruikers de 1More mobiele app voor iOS of Android om toegang te krijgen tot SoundID voordat ze een snelle en eenvoudige luistervoorkeurentest doen. Op basis van die resultaten maakt SoundID een profiel aan en stemt het afspelen van muziek af op de persoonlijke smaak van een persoon.

De levensduur van de batterij ziet er solide uit voor een apparaat dat zo klein is. Je krijgt vijf uur afspeeltijd met ANC ingeschakeld en zes uur met ANC uitgeschakeld. Een volledig opgeladen case verhoogt de levensduur van de batterij tot respectievelijk 20 en 24 uur. De case ondersteunt Qi draadloos opladen. Een snelle lading van 10 minuten levert 80 minuten afspeeltijd op.

De ComfoBuds Mini-hoofdtelefoon wordt geleverd met een USB-C-oplaadkabel en oordopjes in vier maten om een ​​goede afdichting te garanderen. De oordopjes hebben een IPX5-classificatie, waardoor ze effectief zweetbestendig moeten zijn voor kopers die op zoek zijn naar een koptelefoon voor trainingen. De koptelefoon is nu verkrijgbaar. We zullen een diepgaande evaluatie hebben nadat we de kans hebben gekregen om auditie te doen.

0 Shares:
You May Also Like