1Meer ComfoBuds Mini review: deze kleine oordopjes leveren verrassend groots geluid

1More ComfoBuds Mini with charging case

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Ongelooflijk kleinVerbazingwekkend comfortabelSoundID creëert een persoonlijk audioprofiel

nadelen

Zo klein dat ze gemakkelijk kunnen worden kwijtgeraakt Zo klein dat huisdieren en peuters ze voor een snack kunnen aanzien Kan de egalisatie niet aanpassen buiten het SoundID-proces

Ons oordeel

De 1More ComfoBuds Mini ruisonderdrukkende echte draadloze hoofdtelefoons bieden een uitstekende geluidskwaliteit en actieve ruisonderdrukking voor de prijs, en ze zijn een uitkomst voor iedereen met kleine oren die moeite heeft met het vinden van een in-ear hoofdtelefoon die goed past.

Prijs bij beoordeling

$ 99,99

Beste prijzen vandaag: 1More ComfoBuds Mini

Amazone

$ 99,99

Free

Newegg

$ 99,99

De ComfoBuds Mini-hoofdtelefoons van 1More bieden een uitstekende geluidskwaliteit en actieve ruisonderdrukking voor de prijs, en ze zijn een uitkomst voor iedereen met kleine oren die moeite heeft met het vinden van een in-ear hoofdtelefoon die goed past.

De fabrikant zegt dat de ComfoBuds Mini ‘s werelds kleinste paar actieve ruisonderdrukkende echte draadloze oordopjes zijn’, maar de nadruk van 1More op het formaat ondergraaft een verrassend volledige audio-ervaring voor het formaat van de prijs. Dat komt deels door de Sonarworks SoundID-software waarmee je het geluid van deze hoofdtelefoon naar jouw voorkeur kunt aanpassen.

1Meer ComfoBuds Mini-formaat vergeleken met M&M's

James Barber/Gieterij

Groter dan een gewone M&M en net iets kleiner dan een pinda M&M, de ComfoBuds Mini zijn verkrijgbaar in Obsidian Black of Mica White. Het meegeleverde oplaadetui met IPX5-classificatie is opmerkelijk stevig: mijn monster overleefde zonder zichtbare tandafdrukken na een aanval van een meedogenloze puppy die eerder grote stukken uit een Kindle Paperwhite had gehaald, twee brillen en een paar Shure koptelefoon.

De oordopjes ondersteunen de nieuwste Bluetooth 5.2-standaard, die minder stroom verbruikt om de levensduur van de batterij te verlengen. Je kunt vijf uur afspelen verwachten vanaf een volledige lading tot de oordopjes met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld en zes uur met ANC uitgeschakeld. De case verlengt de totale levensduur van de batterij tot respectievelijk 20 en 24 uur. De fabrikant zegt dat ANC achtergrondgeluid kan verminderen tot 40dB.

1More heeft de ComfoBuds Mini gebouwd om de HFP-, A2DP- en AVRCP-profielen te ondersteunen. Elke oordop heeft een 7 mm-driver met grafeenfilm en een dubbel magnetisch circuitontwerp. De case laadt op via een USB C-kabel of via Qi draadloos opladen. In een mum van tijd biedt een oplaadbeurt van 10 minuten 80 minuten afspeeltijd.

De koptelefoon gaat aan als je de oplaadcase opent. Zodra ze de Bluetooth-verbinding met je telefoon hebben gemaakt, kun je de aanraakbedieningen met beide oordopjes gebruiken. Met standaardinstellingen kun je spelen en pauzeren met twee tikken of de slimme assistent van je apparaat (Siri of Google) oproepen met een drievoudige tik. Met dubbel tikken kunt u ook een telefoongesprek beantwoorden of ophangen.

De ComfoBuds Mini gebruiken met de 1More app

1Meer screenshots van de ComfoBuds-app

James Barber/Gieterij

De 1More Music-app is daarentegen essentieel, omdat het de enige manier is om de ANC-instellingen van de ComfoBud te wijzigen, vooral omdat ANC standaard is uitgeschakeld. Met aanraakbedieningen kunt u schakelen tussen ANC aan, ANC uit en Transparante modus door lang op de oortelefoon te drukken, maar u moet de app gebruiken om te kiezen tussen de instellingen voor Sterk, Mild en Windruisonderdrukking. Met de app kun je ook het geluid van de hoofdtelefoon aanpassen en verschillende andere instellingen regelen, naast het exacte batterijniveau voor elk oordopje en voor de case.

In het deelvenster Aangepaste instellingen kunt u verschillende acties aan elk oor toewijzen voor een dubbele of driedubbele tik die verder gaat dan de standaardacties die hierboven zijn vermeld. Opties zijn onder meer afspelen/pauzeren, vorige track, volgende track, volume omhoog of omlaag en spraakassistent. De app heeft ook een paneel met rustgevende geluiden met omgevingsgeluiden, waaronder geluiden van zomerregen, gemiddeld vuur, motregen, onweer, wind en bronwater. Elk geluid kan worden geprogrammeerd om 30 tot 150 minuten in stappen van 30 minuten af ​​te spelen. Omdat de ComfoBuds Mini-koptelefoon zo stevig zit en zo gemakkelijk te dragen is, zou je hem in bed kunnen dragen als slaapmiddel.

1Meer ComfoBuds vergeleken met SoundCore Liberty en AirPods Pro

James Barber/Gieterij

1More werkte samen met Sonarworks om de SoundID-technologie van dat bedrijf in zijn app op te nemen. De SoundID-software is ontwikkeld met afstemming door de viervoudig Grammy Award-winnende geluidstechnicus Luca Bignardi. SoundID-bedieningselementen beheren een luistertest en passen het afspelen aan op basis van uw keuzes. Op basis van mijn resultaten heeft de ComfoBuds Mini wat low-end en reverb toegevoegd, wat zorgt voor een intensere luisterervaring. Luisteraars kunnen de instellingen niet aanpassen buiten wat wordt gegenereerd door de luistertest, dus je hebt pech als je op zoek bent naar een lichte verhoging van de hoge tonen of de bas wilt verlagen.

1Meer ComfoBuds met hoes vergeleken met SoundCore Liberty en AirPods Pro

James Barber/Gieterij

Luisteren naar de ComfoBuds Mini

Luisterend naar het nieuwe album van Radiohead-zijproject The Smile, was het gemakkelijk om het verschil te horen tussen de low-res-versie die wordt gestreamd op Spotify en de lossless-versies op Apple Music en Tidal. De ComfoBuds Mini zijn ontworpen voor pop, rock en hiphop, en ze klinken meer dan prima voor het luisteren naar podcasts of audioboeken. De ruisonderdrukkingsprestaties zijn uitstekend en ik kreeg positieve feedback over de microfoon toen ik de oordopjes gebruikte voor telefoongesprekken.

De 1More ComfoBuds Mini zal een openbaring zijn voor mensen met kleine gehoorgangen die moeite hebben om te voorkomen dat andere oordopjes eruit vallen. Ze zijn gemakkelijk gedurende lange tijd te dragen en hun geluid is concurrerend met andere hoofdtelefoons in hun prijsklasse.

0 Shares:
You May Also Like