12 video’s met uitleg over onroerend goed waar we van houden

real-estate-videos

Geschreven door <a href="https://www.wyzowl.com/author/melissadushane/" target="_self" rel="noopener">Melissa DuShane</a>‘  data-lazy- data-et-multi-view=

Melissa is een bekroonde copywriter en contentstrateeg die creatieve ervaring combineert met SEO en digitale marketingexpertise uit het werken voor hightechbedrijven en start-ups.

De vastgoedsector is om een ​​aantal redenen uniek. Hoewel het een dienst is die iedereen nodig heeft – mensen hebben woonruimte nodig en bedrijven hebben kantoren nodig – begrijpen maar weinigen het.

Het proces van het kopen van een huis of het huren van commerciële ruimte is complex en de meeste mensen kopen slechts een handvol keren in hun leven een onroerend goed. Meer dan 35 procent van de huizenkopers zijn starters. En omdat het waarschijnlijk een van de grootste aankopen is die u ooit zult doen, is het de moeite waard om er veel meer over te leren.

Dat is precies waar echte uitlegvideo’s van pas komen. Hier zijn 12 geweldige video’s om je deze tactieken aan het werk te laten zien:

1. AgentFire

Humor wordt effectief gebruikt in deze video, die de makelaar schildert als een personage in een videogame die strijdt tegen twee kwaadaardige reuzen genaamd ‘Trulia’ en ‘Zillow’. Wie zal ze redden? Betreed een dappere ridder om lokale makelaars te verdedigen met hyperlokale websites gebouwd door AgentFire. Met een thema gaan kan riskant zijn. In dit geval zorgen de graphics van de videogame voor een vleugje luchtigheid, en de dramatische voice-over is boeiend en gedenkwaardig. De uitvoering verheft wat zou kunnen worden afgeschreven als een cheesy thema.

2. Aussie Hypotheekmakelaar

Je publiek wil nooit het gevoel hebben dat er tegen hen wordt gepraat. Deze video van Aussie voelt al snel warm en herkenbaar aan met aanrakingen zoals een kat die rondspringt op een toetsenbord. Aussie biedt een waardevolle service voor consumenten die op zoek zijn naar een woningkrediet, maar die het proces van het werken met een hypotheekmakelaar misschien niet begrijpen. Ze leggen uit wat ze doen en wat ze kunnen verwachten. Ze pronken ook met een aantal indrukwekkende prijzen om de geloofwaardigheid op te bouwen. De vriendelijke toon is het tegenovergestelde van een verkoop onder hoge druk. En de video eindigt met een duidelijke call-to-action die wordt onderstreept door het geluid van een rinkelende telefoon.

3. Redfin

In deze live-actievideo analyseert een vriendelijke, deskundige Redfin-agent de hoeveelheid geld die nodig is om een ​​huis te kopen met behulp van scherpe graphics op het scherm. Zonder in detail te treden, geeft hij een handig overzicht van wat u kunt verwachten: aanbetaling, serieus geld en sluitingskosten. Plus, veel meer kosten waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. De afsluitkostencalculator van Redfin maakt het u gemakkelijk. Deze video maakt deel uit van een reeks uitlegvideo’s die Redfin heeft geproduceerd over onderwerpen als het ‘afsluitingsproces in twee minuten’, ‘Waar moet u op letten bij een thuistour’ en ‘Hoe u een hypotheek kunt krijgen’.

4. EweMove

In deze video van Wyzowl ontmoeten we drie schattige schapen die betrokken zijn bij verschillende aspecten van het verhuurproces, genaamd Ewe-an, Ewe-nice en Baaa-rbra. Een daarvan is een verhuurder die zijn eigendom moet verhuren. Men is op zoek naar een droomhuis om te huren. De andere is een agent van EweMove die hun beide behoeften kan oplossen. Aan het einde van de video zien we hoe iedereen snel en gemakkelijk kan krijgen wat ze willen met het geaccrediteerde proces van EweMove. En dat allemaal zonder te worden belazerd.

5. Betrouwbare makelaardij

In deze video voor Reliant Realty ontmoeten we Patty. Patty is een hardwerkende makelaar die veel betaalt, of ze nu een deal sluit of niet. De conventionele structuur van vastgoedcommissies maakt het moeilijk voor makelaars in onroerend goed. Reliant Realty verandert dat allemaal door makelaars 100% van hun commissie te laten houden. Als je eenmaal ziet hoe hun service werkt, is het een mooie deal die grote problemen oplost waarmee makelaars worden geconfronteerd.

6. Eigendomskracht (2D)

Deze 2D-explainer definieert de PropertyForce-service op een gestroomlijnde manier. Dit is een goed voorbeeld van het gebruik van video om een ​​complexe vastgoeddienst uit te leggen. In dit geval helpt de gespecialiseerde service van PropertyForce vastgoedbeleggers bij het kopen en verkopen van onroerend goed. Ze hebben veel ervaring en expertise in het veld, plus een eigen softwareplatform dat het beleggen netjes stroomlijnt. In dit geval onderstrepen de scherpe 2D-graphics de algemene missie van het bedrijf om investeringen in onroerend goed te stroomlijnen.

7. Buurten.com

De video van Neighborhoods.com is een voorbeeld van hoe effectief een video kan zijn om uit te leggen hoe een unieke service werkt. Mensen zoeken informatie over buurten wanneer ze op zoek zijn naar de juiste buurt om een ​​nieuw huis te kopen. Via de Neighborhoods.com-website worden die verwijzingen vastgelegd. De verwijzingen gaan naar deskundige makelaars in die wijken. Een makelaar die op zoek is naar leads, zou een volledig geloofwaardige verklaring hebben waarom hij deze service zou moeten gebruiken.

8. DocuSign

De “sterkste beschikbare coderingstechnologieën” is een mondvol om mee te openen. In plaats daarvan geeft de DocuSign-video de kijker een verhelderende doorloop van het vastgoedproces, van aanbieding tot sluiting. De video toont DocuSign in actie en helpt een vastgoedprofessional met de 100 stappen in het afsluitingsproces. Aan het einde van de video begrijpt het publiek hoe hun service het voor makelaars in onroerend goed gemakkelijker, sneller en veiliger maakt om meer deals te sluiten met behulp van DocuSign-services.

9. Rently

Rently lost een van de grootste pijnpunten in de verhuursector op: het plannen van de bezichtiging van een woning. De video begint met een man die een probleem heeft: hij wil een huurhuis gaan bekijken. Helaas wordt hij neergehaald door een lastig maar schattig dier. Ondertussen vaart een dame die Rently gebruikt langs hem om het huis te bekijken. Met Rently kan het proces eenvoudig worden geautomatiseerd. Het is veilig, effectief en houdt onruststokers buiten, zoals de schattige dierenmascotte die potentiële huurders lastigvalt. Ook al zijn er potentieel ernstige veiligheidsproblemen bij het tonen van huizen, Rently laat zien dat ze veiligheid hebben gedekt zonder saai te zijn.

10. Mittal-broers

De Mittal Brothers zijn prestigieuze vastgoedontwikkelaars van Pune in India. Voor hun 2 BHK-ontwikkeling in Hinjewadi Pune, gebruikten ze een uitlegvideo om het verschil te laten zien tussen hun nieuw gebouwde eigendom en andere appartementsgebouwen. Deze geanimeerde video belooft meer lucht, minder stad en laat zien dat de ontwikkeling van 2 BHK meer een resort is dan alleen een eenvoudig appartementencomplex voor iedereen die op de markt is.

11. Revolutie onroerend goed

Deze Revolution Real Estate-video gaat over twee van de grootste problemen waarmee huiseigenaren worden geconfronteerd: het is verwarrend en duur om uw huis te verkopen. Het gebruik van overlappende mannelijke en vrouwelijke voice-overs is effectief in het beschrijven van de voordelen van Revolution Real Estate. De voice-overs benaderen een echt stel dat hun huis wil verkopen. Aan het einde van deze video ziet ons voice-over “paar” een besparing van $ 12.000 aan commissies bij het kopen en verkopen van hun huis. Het publiek ziet de grote voordelen van het gebruik van deze vastgoeddienst.

12. Hoe vastgoedcommissies Het werk

Bepaalde aspecten van de vastgoedsector kunnen voor de gemiddelde huizenkoper in nevelen gehuld aanvoelen. Makelaar Bobby L. Wall werpt licht op een taboe-onderwerp waar veel makelaars misschien niet graag over praten: commissies. Hij voegt professionaliteit en vriendelijkheid – en radicale transparantie – toe aan zijn uitleg over hoe een makelaar commissie verdient door huizen te verkopen. Hij gebruikt een eenvoudig schoolbord om de verschillende commissieniveaus te laten zien die makelaars in rekening brengen. In deze video leert het publiek dat een vastgoedcommissie meer is dan een getal.

Vastgoed is rijp voor uitlegvideo’s

Voor veel mensen kan het proces van het kopen van onroerend goed aanvoelen als een raadsel verpakt in een raadsel. Wees degene die de ins en outs aan hen uitlegt, en ze zullen je meteen leuker vinden en je meer vertrouwen. Voeg een beetje humor toe of wees radicaal transparant om uw boodschap nog effectiever en deelbaarder te maken.

Hier volgt een korte samenvatting van de technieken die in deze video’s worden gebruikt:

    Maak een verbinding. Je kunt schattige schapen of kwaadaardige monsters genaamd “Trulia” en “Zillow” gebruiken. Vestig je autoriteit door je diensten uit te leggen en duik in onderwerpen zoals hoe het sluitingsproces van onroerend goed werkt. Bouw vertrouwen op door verder te gaan dan de feiten en radicaal transparant te zijn.

Bezoek voor meer inspiratie, voorbeelden en casestudy’s onze pagina over de vastgoedsector.

0 Shares:
You May Also Like