11 Beste Amazon S3-clients voor Mac-gebruikers

S3 client mac

Amazon is een van de meest bekende objectopslag op de wereldmarkt. Het biedt iedereen verschillende cloudopslagoplossingen onder het algemene concept van flexibiliteit, betrouwbaarheid, eenvoud en veiligheid. Amazon wordt beschouwd als zeer beschikbare en fouttolerante bestandsopslag, ontworpen voor het opslaan van statische inhoud, gebruikersgegevens en back-ups.

Daarnaast kunnen AWS-platforms niet alleen gebruikersgegevens in de cloud opslaan, maar ook werken met lokale informatie. Net als FTP – en we kunnen ook de beste Mac FTP-client voor uw behoeften voorstellen.

De meest populaire manieren om toegang te krijgen tot Object Storage zijn via de webinterface of met behulp van AWS S3-clients. Daarom zullen we het vandaag hebben over de meest populaire en meest gebruikte S3 Mac-clients.

Lijst met de meest populaire Amazon S3-clients voor Mac

Hier is de lijst met de beste Amazon S3 Mac-clients ter overweging. Deze clients ondersteunen niet alleen werken met Amazon-cloudopslag, maar ook met andere populaire cloudcomputingservices en externe servers.

Commandant Een

We beginnen onze lijst met Commander One. Deze app is niet alleen een Amazon S3-client voor Mac, maar ook een geavanceerde bestandsbeheerder, die alle noodzakelijke functies bevat voor snel en gemakkelijk werken met zowel lokale als online bestanden.

Commander One - S3-client mac

Commander One heeft een eenvoudige interface met twee panelen om het werken met bestanden te vereenvoudigen, een ingebouwde terminal, de mogelijkheid om met Android/MTP/iOS-apparaten te werken, geavanceerd zoeken, ondersteuning voor verschillende archieven, encryptie op online verbindingen en nog veel meer. De app werkt met veel populaire cloud computing-services, evenals met externe servers.

Voordelen:

Aanpasbare sneltoetsen Versleuteling op bankniveau via integratie met AES Cloud-service

nadelen:

Korte proefversie Alleen compatibel met macOS

CloudMounter

CloudMounter - S3-client voor Mac

Deze Amazon S3-client voor Mac verbindt opslag in de vorm van externe schijven en downloadt alleen de gegevens die je nodig hebt naar de Mac. Dit elimineert meerdere opslagclients en bespaart waardevolle ruimte op een kleine SSD. met andere woorden, CloudMounter maakt het mogelijk om met data over verschillende netwerkprotocollen te werken zonder volledige synchronisatie op de computer.

De app biedt een eenvoudige installatie voor uw cloudaccounts via het verbindingsvenster. Eenmaal aangekoppeld, kunnen de bestanden worden gekopieerd of verplaatst zoals traditionele harde schijven. Het is vermeldenswaard dat CloudMounter zeker de beste keuze zal zijn onder de gebruikers met meerdere accounts binnen één cloudopslag.

Voordelen:

Mogelijkheid om meerdere cloudopslagaccounts te koppelen Ondersteuning voor encryptie Finder-integratie

nadelen:

Proefversie duurt 14 dagen Geen mobiele apps

CloudBerry Explorer

CloudBerry - S3-client mac

CloudBerry Explorer beheert bestanden in opslag en ondersteunt snel kopiëren en verplaatsen van objecten tussen accounts en buckets binnen Amazon S3. Het product maakt het voor gewone gebruikers mogelijk om eenvoudige taken uit te voeren zonder speciale technische vaardigheden, en om routinehandelingen te automatiseren.

Het is een extreem krachtige tool om met S3-opslag te werken. Dit Mac S3-browseralternatief biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd met verschillende accounts op Amazon S3 te werken en loopt niet vast wanneer u een bestand van meerdere gigabyte naar de cloud moet uploaden of omgekeerd.

Voordelen:

Versleuteling Hervatbare uploads Opdrachtregelinterface

CyberDuck

CyberDuck - S3-client Mac

CyberDuck is een populaire open-source tool voor het werken met cloudopslag en verschillende netwerkprotocollen. De app ondersteunt meer dan 20 cloudservices en netwerkprotocollen, waaronder WebDav (HTTP en HTTPS), FTP (FTP-SSL en SFTP), Windows Azure Blob Storage, Backblaze B2 Cloud Storage, Google Cloud Storage, Amazon S3, Dropbox, Google Drive, Microsoft, enz.

Met behulp van CyberDuck kunt u bestanden uploaden naar cloudopslag, ze verwijderen, mappen maken, URL-links maken en versleutelde containers maken met end-to-end-coderingsondersteuning. Deze Amazon S3 Mac-client is beschikbaar als grafisch programma voor Windows- en macOS-besturingssystemen en als consolehulpprogramma voor GNU / Linux-besturingssystemen.

Voordelen:

Maak versleutelde containers met end-to-end-codering Eenvoudige bestandsuploads Duidelijke, intuïtieve interface

nadelen:

Problemen met laadsnelheid Kan slimmer zijn in het verwijderen of verplaatsen van mappen

CrossFTP

CrossFTP - S3-client Mac

CrossFTP is een free S3-client Mac-oplossing en een FTP-client. Het programma is in 2006 ontwikkeld en ondersteunt verschillende netwerkprotocollen. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt verschillende opvallende features. CrossFTP stelt u in staat om gemakkelijk en snel bestanden over te dragen en downloadschema’s voor te programmeren.

Daarnaast biedt de app wachtwoordcodering, snel zoeken, zoeken op internet en heeft hij hoorbare waarschuwingen en gebeurtenismeldingen. Bovendien maakt het bladwijzerfavorieten, batching, internalisering, zoomvoorbeeld, interface met tabbladen en de mogelijkheid om archieven te comprimeren, te bekijken en uit te pakken, mogelijk.

Voordelen:

Cross-platform draagbare versie die geen installatie vereist

nadelen:

JAVA-programmeertaal is verre van de beste optie Onvolledige functionaliteit van de free versie

DragonDisk

DragonDisk - S3-client mac

DragonDisk is een degelijke Amazon S3-client voor Windows, macOS en Linux. De app is niets meer dan een bestandsbeheerder. Het handige van dit bestandsbeheer is echter dat u het ook als back-upoplossing kunt gebruiken. DragonDisk kan worden gebruikt om bestanden te back-uppen, te delen en te ordenen in een interface die vergelijkbaar is met die van veel FTP-clients.

Eenmaal verbonden, kunt u bestanden kopiëren van of naar Amazon S3, bestanden bewerken, machtigingen of metadata wijzigen. Daarnaast ondersteunt de app versiebeheer, externe buckets, opslag met verminderde redundantie en verschillende compressie- en encryptie-algoritmen.

Voordelen:

Mogelijkheid om synchronisatietaken te maken die regelmatig kunnen worden uitgevoerd Geweldige interface die verrassend veel lijkt op die van Windows File Explorer

nadelen:

Niet langer actief ondersteund

ExpanDrive

ExpanDrive - s3-client mac

ExpanDrive is een andere Amazon S3 Mac-client en is de snelste manier om bestanden in de cloud te downloaden en te beheren. Toegang tot bestanden in de cloud is hetzelfde als toegang tot een USB-station dat is aangesloten op uw Mac of pc. De app ondersteunt een groot aantal cloudopslagen en stelt u in staat om eenvoudig de status van services te volgen door de status van de verbinding ermee te tonen.

ExpanDrive zet de uploads op de achtergrond, net als populaire sync-apps. Hierdoor kunt u blijven werken zonder te wachten tot de overdracht is voltooid. ExpanDrive bevat een multi-threaded verbindingsengine, waardoor de tool sneller en veel responsiever is.

Voordelen:

Multi-threaded verbindingsengine Toegang tot elke externe bestandsserver rechtstreeks vanuit de Finder Bestandsversiebeheer Zoekhulpmiddel

nadelen:

Free versie is beperkt Cloud-naar-luid overdracht ontbreekt Geen mobiele apps

S3cmd

S3cmd - sluit Amazon S3 aan via de opdrachtregel

S3cmd is een AWS S3-browservervanging. Het is een free opdrachtregeltool voor het manipuleren van gegevens in Amazon S3-opslag en is geschreven in de programmeertaal Python. S3cmd maakt het heel gemakkelijk om alle noodzakelijke manipulaties uit te voeren met cloudopslag en de inhoud ervan.

De instellingen kunnen worden geconfigureerd met behulp van het hulpprogramma zelf, door de verbinding te controleren en de instellingen op te slaan in het configuratiebestand, of door het configuratiebestand rechtstreeks te bewerken (voer toegangssleutels, coderingswachtwoord, netwerkverbindingsparameters, enz. in). Het is met bijten dat S3cmd doet denken aan Rclone in back-upmodus en ideaal is voor batchscripting en geautomatiseerde back-ups naar Amazon S3.

Voordelen:

Cross-platform S3-client Ondersteuning voor Amazon S3 meerdelige uploads
Free

Rkloon

Rclone - maak verbinding met S3

Rclone is een populaire consoleclient voor het beheren van gegevens in Object Storage. De belangrijkste functie van deze S3-browser Mac-vervanging is het synchroniseren van gegevens in de opslag en op de lokale computer. Het hulpprogramma zal ongetwijfeld nuttig zijn voor een breed scala aan gebruikers van cloudopslag.

Nadat u Rclone hebt geïnstalleerd en geconfigureerd, kunt u het gebruiken als een hulpmiddel voor het maken van back-ups, het migreren, synchroniseren en coderen van gegevens. De meeste functies van Rclone zijn hetzelfde als die van andere tools voor cloudopslag. Maar het heeft één unieke functie, namelijk het overbrengen van gegevens van de ene cloudopslag naar de andere.

Voordelen:

Ondersteuning voor meerdere besturingssystemen: Linux, Windows, macOS, Solaris, FreeBSD, OpenBSD, NetBSD en Plan 9 Ondersteunt meer dan 40 cloudopslag Fast

nadelen:

Deze Amazon S3-client is bedoeld voor slimme gebruikers

Heftruck

Vorkheftruck - S3 client mac

ForkLift is een bestandsbeheerder met twee panelen en een bestandsoverdrachtclient voor macOS met ingebouwde ondersteuning voor FTP, Amazon S3, WebDav en SFTP, ontwikkeld door BinaryNights. Met deze Amazon S3-client voor Mac kunt u verbinding maken met en volledig werken met elke externe server/cloudcomputingservice alsof u een gewone map beheert. De functionaliteit van ForLift is ook vergelijkbaar met ExpanDrive.

Bovendien kan ForkLift eerder geopende tabbladen herstellen, met archieven werken, bestanden verwijderen met mappen die de prullenbak omzeilen en nog veel meer. Gevorderde gebruikers zouden de sneltoetsondersteuning en de mogelijkheid om snel de Terminal op te roepen waarderen.

Voordelen:

Handige navigatie Mogelijkheid om verbinding te maken met en veel opslagopties te koppelen Snel voorbeeld

nadelen:

Is niet volledig bestuurbaar met het toetsenbord Meer Terminal-integratie nodig

zenden

Verzenden - S3-client mac

Dit S3-browser voor Mac-alternatief integreert met een groot aantal cloudservices en ondersteunt ook de huidige internetprotocollen en is bedoeld voor mensen die veel aan bestandsmanipulatie doen. Transmit heeft veel voorkeuren, zoals het invoegen van een aangepaste bestandskop in clouduploads naar cloudservices. Het lijkt vreemd, maar het is een manier om ervoor te zorgen dat een bepaald bestandstype de juiste identificatie aan de serverzijde heeft.

Daarnaast biedt de app parallelle lokale en externe bestandslijsten voor verzending en controle. Bovendien maakt Transmit 5 het mogelijk om versleutelingsparameters aan de serverzijde in te stellen voor S3 die niet beschikbaar waren in versie 4.

Voordelen:

Gebruiksvriendelijke tool voor Mac-gebruikers Gegevensversleuteling Geen product op abonnementbasis

nadelen:

Prestatieproblemen op de nieuwste Mac-besturingssystemen Lage snelheid bij het omgaan met grote bestanden Proefversie is beperkt tot 7 dagen

Conclusie

In dit artikel hebben we de beste AWS S3-clients beoordeeld om uw werkroutine gemakkelijker te maken. De beschreven apps verschillen van elkaar in de reeks geleverde functies, dus afhankelijk van de specificatie van uw verzoeken kunt u de meest geschikte voor u kiezen. We hopen dat zowel beginners als meer gevorderde gebruikers iets interessants voor hen kunnen vinden.

FAQ

S3-browser is een interfaceclient om te werken met Amazon-cloudopslag. De app kan naadloos worden geïnstalleerd op Mac- en Windows-computers.

U kunt uw S3-opslag op uw Mac aansluiten met behulp van AWS S3-clients van derden.

S3-client is een app van derden die is ontwikkeld om bestanden in Amazon-cloudopslag op de meest handige en eenvoudige manier te beheren.

Amazon Simple Storage Service of S3 is een objectopslagservice.

De meest populaire oplossing onder Mac-gebruikers is Commander One, maar als u op zoek bent naar een platformonafhankelijke S3-client, probeer dan CloudMounter.

0 Shares:
You May Also Like